Black Panther 2 zal Chadwick Boseman niet digitaal recreëren

News
maandag, 16 november 2020 om 13:30
black panther 2 aangekondigd 153956f1605521315
In augustus moest de wereld afscheid nemen van de fantastische acteur Chadwick Boseman. Boseman was voornamelijk bekend van zijn rol als Black Panther in het Marvel Universe. Na zijn overlijden ging de geruchtenmolen harder en harder draaien. Wie gaat er in Black Panther 2 de hoofdrol op zich nemen. In een interview verteld Executive producer Victoria Alonso dat ze in ieder geval Chadwick Boseman niet digitaal terug gaan brengen om in Black Panther 2 te spelen.

Black Panther 2 zal een nieuwe koning kronen

In het interview met de Argentijnse krant Clarín verteld Alonso dat Chadwick Boseman zeker niet terug zal keren in Black Panther 2 als een digitale recreatie. 'Er is maar één Chadwick en jammer genoeg is hij niet meer bij ons' - aldus Vitcoria Alonso. We zullen Boseman dus zeker niet gaan zien in Black panther 2, maar wie gaat dan wel de rol van nieuwe koning op zich nemen?
De speculaties en geruchten richten zich eigenlijk elke keer op actrice Letitia Wright. Natuurlijk kennen we haar maar al te goed als Shuri uit de eerste Black Panther. Als we het internet afstruinen zien we dat niemand erom zal treuren als Wright de mantel van Black panther op zich zal nemen. Shuri was namelijk altijd al een geliefd karakter in het Marvel Universum.

Digitale recreaties gaan niet altijd goed

Het is maar goed dat we geen digitale recreatie van Chadwick Boseman gaan zien in Black Panther 2. We weten natuurlijk allemaal hoe het afgelopen was met Princess Leia in de nieuwe Star Wars-films. Na het overlijden van Carrie Fisher werd ook van haar een digitale recreatie gemaakt en fans waren er niet over te spreken. Net zoals de recreatie van Grand Moff Tarkin in Rogue One. Het is goed dat ze Boseman in zijn waarde laten en het stokje overgeven aan een andere koning of koningin. Wakanda Forever!

Populair Nieuws

Laatste Reacties