Opnieuw stapt een Halo Infinite regisseur op

News
donderdag, 29 oktober 2020 om 14:00
halo infinite box artf1595497725
Niet alleen Cyberpunk 2077 lijkt er nooit van te komen, want ook Halo Infinite is flink uitgesteld. Op dit moment staat de release pas gepland in 2021. Toch kan er nog wel extra vertraging bij komen, want de gemoederen lijken intern steeds meer op te lopen. Project director Chris Lee heeft besloten het project te verlaten.

Project director gooit handdoek in de ring

Chris Lee heeft woensdag aan Bloomberg bevestigd dat hij zich niet meer gaat bemoeien met de nieuwste Halo game. Lee heeft overigens wel aangegeven werkzaam te blijven binnen Microsoft. De voormalig regisseur sloot het nieuws extra kracht bij met z’n statement:

“Ik stop met het maken van Halo Infinite en kijk uit naar de kansen die de toekomst mij biedt. Ik geloof in het team en heb er alle vertrouwen in dat ze een geweldige game zullen maken”.

Halo Infinite is kerkhof voor Microsoft topmannen

Wat het nieuws nog wat pijnlijker maakt is het feit dat Lee niet de eerste topman is die z’n handen van de game aftrekt. Tim Longo en Mary Olson die eerder al een topfunctie hadden binnen de ontwikkeling van de nieuwe Halo game zagen het ook al niet meer zitten en trokken zich terug. Halo Infinite lijkt dan ook een kerkhof te worden voor Microsoft topmannen.
Zeer opvallend is overigens dat de Jumbo wel alvast is begonnen met de verkoop van Monster Energy blikjes, met daarin codes voor Halo Infinite. Bewaar je blikjes daarom maar goed. Wanneer de game uitkomt, is namelijk nog onzeker.
halo infinitef1632209469

Van uitstel komt afstel?

Halo Infinite is momenteel zeker niet de enige game die wordt uitgesteld. Cyberpunk 2077 wordt door CD Projekt RED ook keer op keer uitgesteld. CD Projekt RED geeft aan er alles aan te doen om de game zo snel mogelijk af te krijgen en de CyberPunk 2077 devs zouden nu als ruim 100 uur per week werken. Overigens kan niet iedereen het uitstel waarderen, meerdere ‘fans’ hebben CD Projekt RED werknemers al bedreigd.

Populair Nieuws