Snel meer nieuws rondom PlayStation-held Astro

  Over een paar dagen is het eindelijk zover en wordt het lange wachten voor veel gamefans eindelijk beloond, want dan komt de PlayStation 5 uit. De dagen voordat de PlayStation 5 op de markt komt verschijnt er nog allerlei opvallend nieuws en zo ook vandaag. Ditmaal is er alleen niet iets opvallends over de PS5 zelf, maar met één van haar eerste games: Astro’s Playroom.

  De recente PlayStation-held heeft op de PS5 een nieuwe titel, maar uit een blogpost over Astro's Playroom blijkt dat het zeker niet de laatste game zal worden. De studio achter Astro, Team Asobi, eindigt het bericht namelijk met de onthulling dat er binnenkort meer nieuws zal volgen rondom de kleine held.

  "Astro will be back with news soon", luidt de boodschap. Online wordt de boodschap geïnterpreteerd dat nieuws over een nieuwe game met de kleine Astro Bot binnenkort zal volgen. In de afgelopen twee jaar heeft Astro de hoofdrol bekleed in twee titels, dus een derde titel zou niet geheel overwacht zijn.

  Astro's Playroom is de eerste PS5 exclusive

  Astro’s Playroom is de eerste officiële game die exclusief voor de PlayStation 5 uitkomt. Het spel zit vol met snoezige robotjes en sluit perfect aan bij de nieuwe PS5 DualSense Controller. De eerste game die we op de vijfde generatie PlayStation speelden was Astro’s Playroom. Onze collega Luuc ten Velde was erg enthousiast over de game en zeker over het gebruik van de DualSense controller. Daarom kreeg Astro’s Playroom begin deze maand een 8,8 in de review.

  Hij komt, hij komt...

  Er zijn een hoop problemen met de levering rondom de PlayStation 5, maar aanstaande donderdag krijgen de eerste mensen de console dan toch in huis. Het nieuwe paradepaardje van Sony mag 500 euro gaan kosten. Maar komt er ook in een goedkopere variant zonder disc tray van 400 euro. Houd hier ons overzicht in de gaten om mogelijk nog een PlayStation 5 op de release te bemachtigen.

  Astro’s Playroom

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.