Hugh Jackman hint naar mogelijke terugkeer als Wolverine

News
woensdag, 07 juli 2021 om 16:30
wolverinef1625647142
We kennen acteur Hugh Jackman natuurlijk van zijn vele verschillende rollen, maar voornamelijk van zijn rol als superheld Wolverine. Alhoewel zijn laatste verschijning als de mutant in zijn film Logan was, hint de acteur nu naar een mogelijke terugkeer als de Wolverine.
Wolverine is één van de vele mutanten in de X-Men-franchise, die metalen klauwen op kan roepen en zijn verwondingen razendsnel kan herstellen. Origineel kwam de superheld voor in de Marvel Comics. Uiteindelijk debuteerde Hugh Jackman als de Wolverine in de film X-Men uit 2000 en speelde deze rol tot zijn laatste film Logan uit 2017. Alhoewel veel mensen dachten dat dit het einde zou zijn voor de superheld, lijkt het er mogelijk op dat Jackman toch terugkeert als de mutant.
Alhoewel hij een aantal jaar aan heeft gegeven dat het er voor hem op zit als de Wolverine, laten recente berichten in de Instagram Stories van de acteur het tegendeel zien. Zo postte Hugh Jackman als eerst fan-art van Bosslogic, waar je de iconische klauwen kan zien van de Wolverine. Vlak daarna postte hij een foto van hemzelf en hoofd van Marvel Studios Kevin Feige, die tijdens SDCC uit 2013 gemaakt is. Alhoewel dit natuurlijk niet bevestigd dat hij terugkeert als de Wolverine, bestaat de kans dat dit misschien wel gaat gebeuren.

Het MCU bezit de rechten van X-Men

Het is niet bevestigd dat de 52-jarige acteur terugkeert als de mutant. Toch kan dit wel gebeuren. Zo bezit Marvel Studios na een langdurende deal, de rechten van X-Men. Nu kunnen de mutanten geïntroduceerd worden in het Marvel Cinematic Universum door middel van het Multiversum. Hierdoor bestaat de kans dus dat de Wolverine op de één of andere manier in het MCU binnen kan komen. In het Marvel Universum bevinden superhelden zich zoals Spider-Man, Wanda Maximoff en Shang-Chi.
SPOILERS voor Logan volgen hieronder:
Toch hebben we de Wolverine in Logan zien overlijden, waardoor het de vraag dus is hoe hij weer tot leven gebracht kan worden als Hugh Jackman daadwerkelijk terug wilt keren. Ook kunnen andere mutanten hier geïntroduceerd worden, zoals Jean Grey, Cyclops of Storm.