Marvel’s Shang-Chi brengt MCU Phase 1 schurk Abomination terug

News
vrijdag, 25 juni 2021 om 12:30
shang chif1624608920
Recentelijk is er een gloednieuwe Marvel’s Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschenen. Hier krijgen we een beter kijkje op de Ten Rings organisatie, maar zien we ook een welbekende MCU Phase 1 schurk terugkeren genaamd Abomination. Deze hebben we voor het laatst gezien in The Incredible Hulk uit 2008.
De eerste trailer van de gloednieuwe Marvel film kwam in april uit. Nu is er een nieuwe Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer verschenen waar we de superheld, gespeeld door Simu Liu, zien strijden tegen de de beruchte Ten Rings organisatie die geleid wordt door Shang-Chi’s vader Wenwu, oftewel The Mandarin. Toch is dit niet het enige wat we in de trailer voorbij zagen komen. Zo keert de MCU Phase 1 schurk Abomination terug in deze film, die we aan het einde van de trailer voorbij zagen komen.
We konden Abomination voor het eerst zien verschijnen in 2008’s The Incredible Hulk, de tweede film uit de Infinity Saga. Sindsdien hebben we de schurk niet meer teruggezien, behalve wanneer de schurk enkele keren benoemd is in Agents of S.H.I.E.L.D. en The Consultant. Na meer dan tien jaar keert de schurk dan eindelijk terug in een geheel nieuw jasje. Of Abomination een grote rol gaat spelen in de film is niet bekend. Wel kunnen we aan het einde van de eerste trailer zien dat de MCU Phase 1 schurk een heftig gevecht aangaat.
Bekijk de gloednieuwe Marvel’s Shang-Chi trailer hieronder:

Andere verrassingen in de nieuwste trailer

Naast de verrassing dat Abomination terugkeert in het MCU, kunnen we in de nieuwe trailer ook zien dat er een draak voorkomt in de film en zien we hoe sterk de tien ringen zijn die de vader van Shang-Chi draagt. Ook krijgen we een backstory over de ietwat heftige jeugd van de superheld, waar zijn vader hem traint om hem later op te volgen.
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings verschijnt 3 september in de bioscoop.

Populair Nieuws