Marcus Rashford maakt 9-jarige blij met een PS5

News
woensdag, 07 juli 2021 om 15:30
ps5 controllerf1592919068
Marcus Rashford, de bekende voetballer van Manchester United, staat ook buiten de lijnen bekend als een jongeman met een goed hart. Wie goed doet, wie goed ontmoet lijkt bij de voetballer dan ook een mantra te zijn. Rashford heeft een 9-jarige Brit die zich ingezet heeft voor het goede doel namelijk beloond met een PlayStation 5.
Het cadeau voor de 9-jarige Jacob kwam als een verrassing en werd door de 23-jarige voetballer opgestuurd wegens de inzet van Jacob met zijn werk voor het goede doel. Jacob volgde het voorbeeld van Rashford namelijk op door zich in te zetten voor het goede doel tegen kinderarmoede. Dit deed de jongeman voor het goede doel Fare Share.
De familie liet weten flink geschokt te zijn van de verrassing. Ineens stond er een PlayStation 5 voor de deur met een brief van Rashford zelf. De brief leest als volgt:
"We zijn niet aardig om op te vallen. We zijn aardig omdat dit het goede is om te doen. Het voelt goed om anderen te helpen. Ik ben zo trots na het lezen van de verhalen op mijn Twitter rondom het werk dat je hebt gedaan en hoe het mensen heeft geholpen het afgelopen jaar. Om mijn waardering te tonen, wil ik zeker weten dat je weet dat ik je werk gezien hebt met een cadeau. Niet ieder gebaar wordt beloond met een cadeau, maar weet dat je gewaardeerd wordt en dat iedere keer dat je dit cadeau ziet je je herinnert hoe goed het voelt om anderen te helpen. Blijf stralen en lachen." aldus Marcus Rashford.

Jacob is enorm blij met Marcus Rashford (en de PS5)

Via Instagram laat Jacob weten ongelovelijk blij te zijn met het cadeau en dat hij dit niet zag aankomen. De PS5 werd verder voorzien van een exemplaar van PES 2021. Rondom de game zijn de laatste tijd geruchten over het vervolg. Die zou mogelijk free-to-play worden.

Populair Nieuws