Horizon Forbidden West krijgt LEGO-set

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 18:00
horizon forbidden westf1644834324
Binnenkort komt Horizon Forbidden West uit, maar dat is niet het enige waar de liefhebber naar kan uitkijken. Geruchten dat er een LEGO-set in het thema van de game uit zouden komen zijn namelijk bevestigd. De set verschijnt in mei.
De LEGO-set, gespot door VGC, is een model van de Tallneck, een robotdino die je in de games kunt tegenkomen. Ook wordt een figuurtje van Aloy meegeleverd. De set is bedoeld voor een volwassen doelgroep.
De Tallneck staat vast op een ondergrond. Het gaat hier dan ook niet om een LEGO-speelset, maar meer iets om tentoon te stellen. In dat opzicht is de set vergelijkbaar met de helmen en de Probe Droid in de LEGO Star Wars-lijn.

Meer video games voor LEGO

Het is zeker niet de eerste keer dat LEGO een set uitgeeft die gebaseerd is op een game. Eerder kwamen er al sets gebaseerd op bijvoorbeeld Sonic the Hedgehog en de NES. Super Mario kreeg zelfs een hele eigen lijn van sets.
De LEGO Tallneck verschijnt in mei en heeft setnummer 76989. Dat is nog even wachten, maar in de tussentijd kun je wel beginnen met Horizon Forbidden West. De game komt namelijk op 18 februari al uit. Wij hebben al een review voor je klaarstaan.
Wil je meer weten over de game, dan kun je hier alles vinden wat je over Horizon Forbidden West moet weten. Ook duiken we flink in de achtergronden van de game in ons alfabet van de game.

Populair Nieuws