Nieuwe Xbox Game Pass games officieel bekendgemaakt

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 17:30
xbox game passf1617130472
Het is weer een Dealabs-gebruiker gelukt om de Game Pass games voortijdig te lekken. Microsoft heeft vervolgens niet lang gewacht op de echte bekendmaking, want de uitgever heeft nu ook officieel de nieuwe Xbox Game Pass games bekendgemaakt.
De laatste maanden weten de Xbox Game Pass games steeds vroegtijdig uit te lekken en dat is ook deze maand weer het geval geweest. Microsoft heeft vervolgens ook maar officieel de nieuwe titels op de streamingdienst uit de doeken gedaan. Dat Madden NFL 22 in die lijst staat is niet onverwacht, al eerder had Microsoft bekengemaakt dat die game op day one naar de Game Pass zou komen.
Dit is de hele lijst van games die naar Game Pass komen tussen 15 en 28 februari:
us coming soon 21520221f1644937973

Games verdwijnen ook van Xbox Game Pass

Microsoft voegt iedere maand weer aantal games toe aan de Xbox Game Pass, maar ook worden er weer een aantal weggehaald. Het is altijd afwachten op een bericht van Microsoft voordat we weten welke games er de komende weken weer naar de Xbox Game Pass komen. Maar nu lijkt de lijst dus al te zijn gelekt.
Naast de nieuwe games die Game Pass kan verwelkomen zullen er ook weer games verdwijnen. De komende weken verdwijnen de volgende titels:
  • Hypnospace Outlaw (Cloud, Console, and PC)
  • Killer Queen Black (Cloud and Console)
  • Stealth Inc 2 (Cloud and Console)
  • Touhou Luna Nights (Cloud, Console, and PC)

Populair Nieuws