Halo Infinite Forge gameplay gelekt

News
dinsdag, 15 februari 2022 om 18:30
halo infinite 1f1637064363
Het lijkt erop dat er gameplay is gelekt van de Forge-modus van Halo Infinite. Deze modus zit er aan te komen, maar laat nog even op zich wachten. Nu kunnen spelers alvast zien hoe de modus waarschijnlijk gaat werken.
Het was eigenlijk de bedoeling dat we al het één en ander wisten over de Forge (level editor) van Halo Infinite. De road map voor het toevoegen van Forge an co-op aan de game had namelijk al in januari gedeeld moeten worden. Dat werd toen uitgesteld zodat 343 Industries meer tijd zou hebben om hun plannen voor de modi verder uit te werken.
Maar er was natuurlijk al werk gedaan aan de nieuwe modi en daarvan lijkt nu het één en ander gelekt. Het Twitter-account InfiniteLeaks toont namelijk wat screenshots van de Forge-mode. In de Tweet zien we de PC-besturing van de modus, en een glimp van de ‘object browser’, een menu waar level-elementen in terug te vinden zijn.
Uiteraard moet elk lek met een korreltje zout genomen worden. Ook in het geval dat deze leaks echt zijn, is het belangrijk om te onthouden dat dit niet het eindproduct is. Eerder gaf 343 namelijk al aan dat Forge niet meer in seizoen 1 van Halo Infinite uitkomt. Aangezien seizoen 1 nog maanden duurt, is er ook nog tijd om Forge verder aan te passen.

Hoe zit het met Halo Infinite co-op?

Een andere modus die in spanning wordt afgewacht is co-op. Ook over deze modus horen we later pas meer. Er is ook geen nieuwe informatie over in dit lek.
Het is dus nog even wachten op Forge en co-op, maar 343 Industries heeft het desondanks druk met Halo Infinite. Zo heeft Big Team Battle onlangs eindelijk een broodnodige hotfix gekregen. Mogelijk krijgt de game binnenkort ook een nieuwe multiplayer-modus voor nieuwkomers.

Populair Nieuws