Reminder: LEGO Super Mario NES kopen al mogelijk

  Een tijdje geleden kwam Nintendo met een verrassende samenwerking. Het Japanse bedrijf gaat samenwerken met Nintendo om een speciale Super Mario NES uit te brengen die compleet van LEGO is gemaakt. De set is zonder al te veel poespas stilletjes al gelanceerd. Wij zetten op rij waar je de Super Mario NES gewoon al kunt kopen.

  Eerder dit jaar heeft Nintendo bekendgemaakt een samenwerking aan te gaan met LEGO voor een speciale LEGO Super Mario NES. Met dit grote bouwpakket kun je je eigen LEGO-tv in elkaar zetten, net als een LEGO-NES. Om de illusie compleet te maken is op de TV het eerste level van Super Mario Bros speelbaar in LEGO-vorm.

  Het pakket werd kort na aankondiging ook gewoon uitgebracht, maar dat viel maar weinig mensen op. Geruchten rondom het product verschenen al veel eerder namelijk, waardoor de aankondiging niet meer zo'n verrassing was. Het pakket is voor 229,99 euro verkrijgbaar.

  Samenwerking ook voor andere bouwpakketten

  Spelers kunnen ook nog voor andere Super Mario-sets kiezen. Hiermee kunnen ze hun eigen levels in elkaar zetten. Recent hebben Nintendo en LEGO de complete productlijn uit de doeken gedaan, met meerdere uitbreidingspakketen. Hieronder een aantal pakketten die je nu kunt halen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.