Het is Bounty Hunter Week in Red Dead Online!

  Alle premiejagers en cowboys die de lange arm van de wet een handje verlenen worden in het zonnetje gezet deze week. In Red Dead Online is het namelijk tijd voor Bounty Hunter Week, waarbij de rol wordt gevierd met veel bonussen en aanbiedingen!

  Bounty Hunters zijn de laatste tijd druk bezig geweest in Red Dead Online en hebben de meest gevaarlijke criminelen voor het gerecht gebracht. Sommigen iets meer dood dan levend. Om die prestaties te vieren roept Rockstar deze week uit tot Bounty Hunter Week en levert daarbij een aantal mooie bonussen.

  Alle Legendary Bounties die je deze week tot een succesvol einde brengt leveren namelijk twee keer zoveel Role XP op en de Prestigious Legendary Bounties - momenteel Gene ‘Beau’ Finley, Carmela ‘La Muneca’ Montez en sekteleider Virgil ‘Shepherd’ Edwards - leveren ook nog eens twee keer zoveel inkomsten op. Ondertussen krijgt je 50 procent meer dollars voor het inrekenen van de tien originele Legendary Bounties. Alle spelers die de komende dagen inloggen krijgen er zonder iets voor te hoeven doen bovendien 1000 Bounty Hunter XP en 100 stuks Express Repeater Ammo.

  Veel korting voor Bounty Hunters

  Premiejagers verdienen deze week niet alleen meer in-game dollars, maar dat geld kunnen ze nu ook extra effectief besteden. Alleen deze week geldt er namelijk 50 procent korting op alle Bounty Hunters Outfits en Emotes en krijg je 30 procent korting op alle Bounty Hunter Weapon Variants, Bounty Hunter Wagon Tints, Bounty Hunter Accessoires, Bounty Hunter Saddles, Gun Belts en Off-Hand Holsters en die korting is er ook voor de Schofield Revolver, Bolt-Action Rifle en alle Repeaters.

  Ben je jaloers op alle kortingen en bonussen omdat je nog geen Bounty Hunter bent in Red Dead Online, dan raden we je aan om daar deze week verandering in te brengen. Je kan de Bounty Hunter License namelijk met vijf goudstaven korting oppakken, evenals de nieuwe Prestigious Bounty Hunter License!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.