Star Wars Jedi Fallen Order next-gen update uitgebracht

News
woensdag, 13 januari 2021 om 12:00
guia de star wars jedi fallen order trucos y consejos para el padawan 155304f1605894773
Star Wars Jedi Fallen Order heeft een gloednieuwe next-gen update gekregen. De patch brengt een scala aan verbeteringen mee voor de game op PS5 en Xbox Series X. Hoewel de game niet omgezet wordt tot next-gen titel brengt de update een scala aan verbeteringen met zich mee.
EA en Respawn Entertainment hebben een next-gen update uitgebracht voor Star Wars Jedi Fallen Order. Deze verbetert de prestaties van de actie-avonturentitel van Respawn Entertainment aanzienlijk. Zo is de framerate en het dynamische resolutie bereik positief aangepakt.
Voor de Xbox Series S is alleen de framerate opgekrikt. Die is van 45 fps verhoogd naar 60 fps, terwijl de dynamische resolutie schakelt tussen 1080p en 1440p. Op de Xbox Series X zijn meer aanpassingen gemaakt. Daar haalt de Performance Mode nu 60 fps met een dynamische resolutie tussen de 1080p en 1440p. De Normal mode heeft daarentegen een dynamische resolutie tussen 1512p en 2160p.
Op de PlayStation 5 steekt de vork net iets anders in de steel. Ondanks dat de framerate daar ook van 45 fps verhoogt is naar 60 fps. De PS5 heeft alleen geen Performance of Normal Mode. Render resoluties zijn op de PS5 vastgezet op 1200p. Hiervoor schaalde de game tussen de 810p en 1080p.
ponchos star wars jedi fallen order

Star Wars Jedi Fallen Order next-gen update release

De nieuwe update voor Star Wars Jedi Fallen Order is per direct beschikbaar. Zodra je de PS4 of Xbox One versie van de game in je console steekt, zou de game direct de update moeten downloaden. Het nieuws komt slechts enkele dagen na de onthulling van Lucasfilm Games, een nieuwe divisie binnen Disney waaronder alle toekomstige Star Wars games onder zullen vallen. Ook de nieuwe Indiana Jones game van Bethesda valt hier onder.