Dit brengt de Red Dead Online Bounty Hunter uitbreiding allemaal!

  Liefhebbers van de Bounty Hunter rol in Red Dead Online kunnen hun geluk niet op. Rockstar heeft namelijk een uitbreiding gelanceerd voor de specialistische rol. Maar wat brengt de uitbreiding allemaal? Lees dat nu in onze special!

  Tien extra rangen

  Sinds de introductie van specialistische rollen in september 2019, is de Bounty Hunter één van de meest populaire rollen geweest. De droom om in het wetteloze Wilde Westen op jacht te gaan naar criminelen en je een echte Clint Eastwood te wanen is immers zeer aantrekkelijk. Sindsdien hebben alleen veel spelers de hoogste rang bereikt: Rank 20. Je kan daarna natuurlijk nog wel criminelen op blijven jagen, maar het is aantrekkelijker om te werken aan één van de vier andere rollen die beschikbaar zijn.

  Daar is vanaf nu verandering in gekomen dankzij de Bounty Hunter uitbreiding in Red Dead Online. De premiejager is de allereerste rol in de game die een uitbreiding krijgt. Je kan daarmee beginnen door de Prestigious Bounty Hunter License aan te schaffen voor vijftien goudstaven. De maximum rang wordt daarmee verhoogd naar Rank 30. Bovendien blijf je daarna ook nog eens Bounty Hunter XP verdienen, die je vervolgens via het Awards Menu kan inruilen voor dollars of goudstaven. Daarmee blijft het vangen van criminelen in Red Dead Online een waardevolle tijdsbesteding

  Nieuwe goodies om criminelen mee te vangen

  Het spelen van specialistische rollen doe je natuurlijk niet alleen voor de monetaire beloningen, maar ook voor de unieke beloningen die je kan vrijspelen. Tijdens je reis naar Rank 30 zal je dan ook weer de mogelijkheid krijgen om meerdere nieuwe voorwerpen, wapens en andere goodies tot je beschikking te krijgen.

  Zo kunnen Bounty Hunters met de Prestigious License een speciale variant van de krachtige LeMat Revolver in hun bezit krijgen, maar er zijn ook drie nieuwe versies van de bolas - een touw met twee gewichten aan de uiteinden, waarmee je tegenstanders tot val kan laten brengen - om vrij te spelen. Nadat je op je Bounty afloopt om hem af te leveren bij de plaatselijke sheriff, moet je natuurlijk wel de nodige indruk maken. Daarom zijn er een aantal nieuwe emotes die je aan je arsenaal kan toevoegen. Een goede reputatie als premiejager is immers zeer belangrijk. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe paarden voor Bounty Hunters van een hoge rang, zodat je binnen het tijdslimiet je doelwitten af kan leveren aan Justitie.

  Legendary Bounties om de jacht op te openen

  Met de start van de Bounty Hunter uitbreiding is Rockstar ook weer begonnen met het toevoegen van wekelijkse Legendary Bounties aan het Wilde Westen. Deze doelwitten zijn vele malen sterker dan je run of the mill criminelen, hebben vaak een complete posse om zich heen verzameld en hebben soms ook nog speciale voorwaarden waaraan je moet voldoen.

  De eerste nieuwe Legendary Bounty die je tot je beschikking krijgt is de stijlvolle bandiet Gene ‘Beau’ Finley. Hij is de leider van een groep huurlingen die verantwoordelijk is geweest voor meerdere bankovervallen in het zuiden. Het is bovendien niet te missen wanneer het gaat om de bende van Finley, want de crimineel zorgt er altijd voor dat hij in een extravagant pak op het ‘werk’ verschijnt.

  Nadat je hebt afgerekend met Finley en zijn bende wacht er volgende week weer een nieuwe Legendary Bounty en dat zal de komende weken doorgaan. Maak je overigens geen zorgen wanneer je een week mist, want na de vorige reeks Legendary Bounties heeft Rockstar daarna alle doelwitten weer beschikbaar gemaakt voor alle Bounty Hunters.

  De Legendary Bounties zijn bovendien niet de enige criminelen met een hoge moeilijkheidsgraad waar premiejagers met een Prestigious License mee te maken krijgen, want er zijn nieuwe Infamous Bounty Posters aan het bord toegevoegd. Daarnaast kan je aan de slag met nieuwe Free Roam Events voor de rol en bestaande evenementen hebben er nieuwe locaties bij gekregen. Kortom: Bounty Hunters hebben een hele hoop nieuwe content om zich de komende tijd mee bezig te houden!

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.