Kerst is gearriveerd in Red Dead Online met sneeuw en cadeaus

  Kerst staat voor de deur en dan hebben we het niet alleen over onze eigen wereld. De feestdagen zijn nu namelijk ook begonnen in Red Dead Online, waar sneeuw zorgt voor een witte laag op de frontier en cadeaus zorgen voor blijdschap.

  Wie nu Red Dead Online opstart, zal een compleet ander Wilde Westen tegenkomen dan normaal. Saint Denis is aangekleed met versieringen, in steden en dorpen staan mensen liederen te zingen en de prairie is bedekt met een laag sneeuw. Kerst is dus begonnen in Red Dead Online en dat is goed nieuws voor de spelers.

  Je kan namelijk niet alleen genieten van een gemoedelijke sfeer, maar er worden ook cadeaus uitgedeeld. Op de Benefits Page kan je onder andere een coupon voor een gratis jas en een coupon voor een gratis repeater scoren. Ook kan je bij de Gunsmith de Winter Evans Repeater variant kosteloos ophalen. Tijdens het Holiday Season kan je daarnaast ook nieuwe Turkoman paarden aan je stal toevoegen en feestelijke varianten van Make it Count - Bow & Arrow en Last Stand spelen. Beide modi zorgen deze week bovendien voor drie keer zoveel dollars en ervaringspunten.

  Nieuwe Legendary Bounty voor premiejagers

  Dat de feestdagen zijn begonnen, betekent niet dat iedereen zich netjes aan de wet houdt. Bounty Hunters zullen dus aan de slag moeten in deze donkere tijden. Zo is er een nieuwe Legendary Bounty is de vorm van Virgil ‘The Shepherd’ Edwards, de doorgedraaide leider van de 7th Generation Cult. Hij en zijn volgers maken gebruik van een bloederig ritueel om het einde der tijden te laten beginnen.

  Wil je Edwards en de rest van de cult uitschakelen, dan moet je in het bezit zijn van de Prestigious Bounty Hunter License. Het is ook niet moeilijk om de 7th Generation Cult te onderscheiden van andere criminelen, want de leden dragen allemaal een opvallende robe en hebben een omgedraaide zeven op hun voorhoofd gekerfd.

  Voor je harde werk tijdens de feestdagen zal je gelukkig wel goed beloond worden. De komende tijd zal je namelijk twee keer zoveel dollars en twee keer zoveel Role XP verdienen. Dat geldt niet alleen voor Legendary Bounties, maar ook normale en Infamous Bounties. Zorg ervoor dat je dus geregeld langs het kantoor van de sheriff loopt voor een aantal nieuwe targets.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.