Red Dead Online voegt ijskonijn als Legendary Bounty toe

  Sinds de grote update van vorige week hebben Bounty Hunters veel nieuwe werkzaamheden erbij gekregen in Red Dead Online. Zo kan nu de jacht worden geopend op een verse Legendary Bounty.

  De beruchte Del Lobos bende heeft recent een nieuwe leider gekregen en ze heeft meteen haar territorium willen afbakenen. Carmela ‘La Muneca’ Montez en haar bendeleden zijn verantwoordelijk voor een hele reeks aan overvallen op de weg, met dodelijke gevolgen. Verwacht geen genade van Montez, want de vrouw is ijskoud - haar ogen staan dood in de kassen en haar gezicht kent geen emoties.

  Bounty Hunters met een Prestigious License kunnen de Del Lobos bende vinden in de regio van West Elizabeth, waar ze de Hanging Dog Ranch hebben overgenomen met de hulp van een dodelijk wapen. Wees dus goed voorbereid! Voor je moeite zal je wel goed worden beloond, want premiejagers krijgen deze week 50 procent meer inkomsten voor hun werk - inclusief voor de nieuwe, driedelige Infamous Bounties. Voltooi je een Legendary Bounty Mission, dan kan je bovendien een wapen naar keuze aanschaffen met 30 procent korting.

  Bepakt en bezakt op jacht

  Naturalists doen er deze week goed aan om een bezoekje te brengen aan Gus MacMillan. De ervaren jager zal zijn bezoekers tot en met 21 december belonen met vijf Special Health Cures, tweehonderd stuks Express Rifle Ammo en tien stukken Big Game Meat. Daarmee zal het makkelijker worden om te jagen op de grootste en gevaarlijkste dieren in de wereld van Red Dead Online. Bij Gus kan je deze dagen ook Bolt Action en Elephant Rifles aanschaffen met 30 procent korting.

  Ben je in het bezit van de Outlaw Pass die vorige week van start is gegaan, dan zal je nu een mooie bonus ontvangen. Log je deze week in, dan krijg je 5000 XP en twee gratis Ability Cards.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.