Nieuwe Outlaw Pass en Bounty Hunter uitbreiding voor Red Dead Online

  Sinds gisteren is Red Dead Online beschikbaar als een standalone game en om dat te vieren heeft Rockstar spelers getrakteerd op een grote update. Zo is er een grote nieuwe Outlaw Pass van start gegaan en kunnen Bounty Hunters aan de slag met een uitbreiding.

  De Bounty Hunter is één van de drie originele specialistische rollen in Red Dead Online, naast de Collector en Trader. Veel spelers hebben ondertussen dan ook de maximale rang van de rol bereikt en alle unieke voorwerpen aan hun collectie toegevoegd. Gelukkig is er nu een uitbreiding om de Bounty Hunter nieuw leven in te blazen.

  Ervaren premiejagers kunnen vanaf nu de Prestigious Bounty Hunter License aanschaffen. Daarmee komen er nog eens tien rangen bovenop de standaard twintig rangen van de Bounty Hunter, inclusief nieuwe items om vrij te spelen. Ook komen er weer nieuwe Legendary Bounties bij, met deze week de dandy bandiet Gene ‘Beau’ Finley.

  Een nieuwe Outlaw Pass in Red Dead Online

  De Halloween Pass is pas net geëindigd, maar het is alweer tijd voor een nieuwe Outlaw Pass in Red Dead Online. Voor veertig goudstaven kan je jezelf inschrijven voor de exclusieve club, om nieuwe kleding, emotes, upgrades voor je kamp en nog veel meer vrij te spelen. Natuurlijk is er ook de gratis Wheeler, Rawson & Co. Club voor spelers die geen enorme voorraad aan goudstaven hebben, maar waarmee je een stuk minder spullen kan unlocken.

  Het is wel aan te raden om de Outlaw Pass deze week aan te schaffen, want je krijgt dan niet alleen 400 dollar, maar ook tien goudstaven terug na je aankoop. Alle spelers worden sowieso lekker op weg geholpen als het aankomt op de Outlaw Pass en de Bounty Hunter uitbreiding, want wanneer je deze week inlogt krijg je 2000 Club XP en 2000 Bounty Hunter XP. Alle Bounty Hunter missies leveren deze week bovendien nog twee keer zoveel ervaringspunten op. Ben je nog helemaal niet begonnen met je carriere als premiejager, dan kan je de reguliere Bounty Hunter License deze week aanschaffen met vijf goudstaven korting.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.