HBO Max heeft nodige problemen bij lancering

News
woensdag, 09 maart 2022 om 10:00
hbo maxf1650354911
HBO Max is officieel gelanceerd in Nederland, maar niet alles loopt helemaal soepel. Veel klanten hebben uiteenlopende klachten. HBO Max erkent ‘opstartproblemen’ te hebben.
Wie zich abonneert op een streamingdienst wil natuurlijk een soepele ervaring, maar helaas kan HBO Max die nog niet voor iedereen leveren. Wel wordt er druk aan gewerkt om alles in orde te maken. Op Twitter spreekt de dienst van ‘opstartproblemen’.
Veel klanten klagen over uiteenlopende problemen. Het niet kunnen afsluiten van een abonnement lijkt een veel voorkomend probleem te zijn, met name bij klanten die met iDeal willen betalen. Andere klanten klagen juist dat hun abonnementskosten dubbel zijn afgeschreven.

Ook problemen met ondertiteling

Ook klanten die geen betalingsproblemen ondervinden zijn niet honderd procent tevreden. Zo bleek een groot deel van het aanbod op HBO Max nog geen Nederlandse ondertiteling te hebben. HBO Max erkent dat deze nu bij veel titels nog ontbreekt, maar het is de bedoeling dat ondertiteling in de komende weken gestaag wordt toegevoegd.
HBO Max is sinds 8 maart beschikbaar in Nederland. De dienst biedt veel content van Warner Bros., HBO en andere onderdelen van WarnerMedia aan om te streamen. Wie deze maand nog een abonnement neemt betaalt de helft van de prijs zolang het abonnement loopt. Dat komt neer op zo’n 3 euro voor een ‘basic’-abonnement en zon’n 4 euro voor het standaard abonnement.
Voor dat geld kun je dus veel films en series kijken die nergens anders te streamen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld The Matrix Resurrections nu op HBO Max zien. Ook de Harry Potter reüniespecial en de originele serie Peacemaker zijn er te zien.

Populair Nieuws