HBO Max lanceert met bizarre deal in Nederland

News
donderdag, 24 februari 2022 om 12:00
hbo maxf1650354911
HBO Max komt 8 maart naar Nederland en heeft nu de abonnementsprijzen bekendgemaakt. Ook komt HBO met een heel mooie deal voor vroege abonnees!
HBO Max begint warm te draaien voor de lancering in Nederland op 8 maart. Na al eerder de lanceringsdatum en content toe te lichten komt HBO nu met de prijs voor het abonnement. Die prijs is bijzonder aggressief: HBO Max wordt in twee abonnementsvormen aangeboden: Basic en Standaard. Het Basic-abonnement gaat 5,99 euro kosten, terwijl het Standaard-abonnement 7,99 euro kost. Daar blijft het niet bij: wie in maart een abonnement afsluit krijgt maar liefst 50 procent korting voor altijd! Alleen als je je abonnement stopzet heb je geen recht meer op de korting.
Deze prijzen zijn bijzonder scherp en zelfs nog lager dan wat eerder verwacht werd en ook in ander landen in Europa gebruikt wordt. De concurrentie op de Nederlandse streamingmarkt is dan ook hevig, met bestaande aanbieders als Netflix, Disney+, Amazon Prime en nieuwe toetreders waaronder Viaplay. Het is HBO blijkbaar veel gelegen om een plekje op de Nederlandse streaming-markt te veroveren.
original1f1645698751

HBO Max scherp geprijsd

Dat HBO Max met een flinke korting zou komen was al verwacht. Ook in Spanje en andere Europese landen werd een start-korting van 50 procent gegeven. Wel is de reguliere prijs met bijna 6 en 8 euro lager dan verwacht. Wat mag je voor de twee abonnementsvormen verwachten? De verschillen zitten vooral in het aantal parallelle streams en de maximale kwaliteit van de streams. Hieronder zie je een overzicht van de details van beide abonnementsvormen.
Wil je meer weten over HBO Max in Nederland? Check dan hier het handige overzichtsartikel!