Kijktip op HBO Max: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 12:30
harry potterf1641210769
Nederland is een streamingdienst rijker. Per 8 maart is HBO Max in ons land beschikbaar. Een belangrijke pilaar van de dienst is Warner Bros., wat betekent dat ook Harry Potter voortaan op HBO Max te zien is. Dat geldt ook voor de reüniespecial Return to Hogwarts.
Het is alweer ruim twintig jaar geleden dat Harry Potter en de Steen der Wijzen in de bioscoop verscheen. Wellicht net zo pijnlijk: de achtste Harry Potter-film is inmiddels tien jaar oud. De franchise gaat nog altijd door, maar de cast van de oude films hebben we nog niet teruggezien in de Fantastic Beasts-films.
Maar als je toch wat nostalgie wil beleven kun je nu terecht bij HBO Max. Eind 2021 verscheen namelijk de reüniespecial Return to Hogwarts op deze streamingdienst. De dienst was toen nog niet beschikbaar in Nederland, maar nu kun je dan eindelijk de cast herinneringen aan hun tijd op Zweinstein zien ophalen in Return to Hogwarts.

Wat staat er nog meer op HBO Max?

HBO Max heeft een rijk aanbod aan films en series en is van alle nieuwe streamingdiensten misschien wel dé grote rivaal van Netflix en Disney+. De dienst heeft veel bekend materiaal zoals Harry Potter en Game of Thrones, maar er is ook het nodige dat de dienst nieuw naar Nederland brengt, zoals de serie Peacemaker. Ook is The Matrix Resurrections eindelijk te streamen.
Als je interesse hebt in HBO Max kan het lonen om niet te lang te wachten. De dienst wordt in de hele maand maart namelijk aangeboden voor de helft van de prijs. Dat betekent dat je een abonnement kunt afsluiten voor 2,99 of 3,99 euro. Die maandprijs blijft vervolgens gelden zolang je abonnement loopt. Voor een prikkie kun je dus van een heel groot aanbod gaan genieten.