The Matrix Resurrections nu te zien op HBO Max

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 11:30
hbo maxf1650354911
De streamingdienst HBO Max lanceert vandaag in Nederland. De dienst brengt veel films en series met zich mee, waaronder ook een aantal dat nog niet eerder in Nederland te streamen was. The Matrix Resurrections is bijvoorbeeld nu te zien op HBO Max.
Vorig jaar verscheen na jaren stilte rondom the franchise de vierde Matrix-film. Maar in Nederland verscheen hij eigenlijk pas in januari van dit jaar — de bioscopen waren hier gesloten toen de film in eerste instantie uitkwam. Het is niet ondenkbaar dat je nog geen kans hebt gezien om de film te zien, of er misschien niet zo’n zin meer in had toen reviews wat tegenvielen.
Maar wie toch nieuwsgierig is naar The Matrix Resurrections — of de film wel leuk vond en nog een keer wil zien — kan nu naar hartenlust de film gaan kijken. HBO Max biedt hem namelijk bij lancering meteen aan. Hij was al hier en daar digitaal te huur of te koop, maar een abonnement op HBO Max is veruit de goedkoopste optie.

Wat kost HBO Max?

HBO Max is nu beschikbaar in Nederland. Wie in maart nog een abonnement neemt betaalt maar 2,99 voor een basic abonnement en 3,99 voor een standaard abonnement. Basic zal voor sommige klanten genoeg zijn, maar je kunt daarmee wel minder downloaden en op minder schermen kijken. Ook moet je bij basic genoegen nemen met een resolutie van 720p. Full HD en 4K zijn voor standaard-klanten.
Wil je nog meer weten over HBO Max? Dan kun je hier teruglezen hoe de app van de streamingdienst in elkaar zit. Meer over het aanbod naast The Matrix vind je hier.

Populair Nieuws