HBO Max is gelanceerd in Nederland!

News
dinsdag, 08 maart 2022 om 10:30
hbo maxf1650354911
Het is zover, sinds vandaag is HBO Max in Nederland beschikbaar! Op HBO Max kijk je alle Harry Potter films, Game of Thrones en Dune, maar ook Tom & Jerry en Friends.
Het is zover, sinds vandaag is Nederland weer een streamingdienst rijker. HBO Max is in Nederland gelanceerd met veel bekende HBO content, films uit het DC universum, Warner Bros films en vele bekende series.
Naast de beste HBO Series en bekende films als Harry Potter, Lord of The Rings en DC helden als Superman, Peaceman, The Dark Knight, Wonder Woman en StarGirl brengt HBO Max ook Nederlandse producties als de Heineken Ontvoering, Phileine zeg Sorry en In Oranje.
2021 10 15 dune 1f1636127550

Nog niet alles beschikbaar

Hoewel HBO al heel veel content te bieden heeft, zijn er toch ook opmerkelijke omissies bij de lancering. Zo valt op dat alle BBC content (nog) niet beschikbaar is. HBO heeft de rechten voor veel BBC content waaronder de iconische Dr Who serie aangekocht en beschikbaar gemaakt, maar dus nog niet in Nederland. Dat kan te maken hebben met ondertiteling, HBO had al eerder aangegeven dat niet alles direct bij lancering beschikbaar zou zijn.
peacemaker gratisf1642435213

Abonnement met ferme introductiekorting

Wie abonnee wil worden van HBO Max kan dat vanaf nu doen via de website van HBO Max. Voor geïnteresseerden heeft HBO een mooi introductie-aanbod: 50 procent korting op de abonnementsprijs van bijna 6 of 8 euro, zolang het abonnement loopt. Deze aanbieding geldt tot het einde van de maand maart, dus je hebt nog even de tijd.
Voor bijna 3 euro kan je alle HBO Max content streamen in 720p resolutie, voor bijna 4 euro kan je dat doen op 1080p (HD) kwaliteit of zelfs in 4K UHD, en kan je streamen op maximaal 3 devices tegelijkertijd.