Nieuwe PS5 firmware update uitgebracht door Sony

News
woensdag, 09 maart 2022 om 10:30
pexels kerde severin 5961216f1633603917
Er is een nieuwe firmware update uitgekomen voor de PlayStation 5. Weer de hoogste tijd om je next-gen console goed te onderhouden dus!
Met een groot tekort aan nieuwe consoles is het voor sommigen nog vechten voor een droom, want het blijft lastig om een PS5 te scoren. Maar voor de mensen die er al eentje onder hun televisie hebben staan, staat de tijd niet stil. Zo is er bijvoorbeeld alweer een nieuwe firmware update uitgebracht voor de console.
Het is belangrijk om je PlayStation 5 zo goed mogelijk te onderhouden. Behalve af en toe wat stof verwijderen betekent dat ook meegaan in de nieuwste updates, en dan mag de firmware niet achterblijven. Om ervoor te zorgen dat de PlayStation 5 zo soepel mogelijk blijft lopen en om alle kwaliteiten van de console te benutten worden er updates uitgebracht die de console optimaliseren. Zo is de nieuwe update, versie 21.02-04.51.00 maar liefst 914 MB groot.
De update is gericht op de ‘performance’ van de console. Wat betekent dat je hem kunt zien als een quality of life update. Er wordt gezorgd dat de PlayStation zo soepel mogelijk werkt. Wat de update alleen precies aanpakt, dat maakt Sony niet bekend. De uitgever is wel vaker vaag als het gaat om nieuwe firmware updates voor de consoles en deze keer komt daar dus ook geen verandering in.

Accessoires voor de PS5

Vanwege de gigantische vraag naar PlayStation 5 consoles en de beperkte voorraad wereldwijd zijn de vraag en aanbod nog niet in balans. Het is altijd maar geluk hebben wanneer de voorraad weer ietsjes wordt aangevuld en dan verkopen ze ook als hete broodjes. Hoewel de consoles schaars zijn zijn er voor de gelukkigen onder ons genoeg leuke accessoires voor de PlayStation 5 te scoren.

Populair Nieuws