The Mandalorian seizoen 3 laat op zich wachten

News
woensdag, 09 juni 2021 om 7:00
the mandalorian seizoen 2 trailer 2f1623829037
In 2019 wist Disney flink te scoren met de Star Wars serie The Mandalorian. Vervolgens kwam het tweede seizoen en ook dat was een enorme hit. Ondertussen zijn er dan ook meerdere Star Wars-series in de maak en komt er ook een derde seizoen van The Mandalorian. Het blijkt alleen dat we nog even moeten wachten op seizoen 3.
The Mandalorian seizoen 3 staat helaas nog niet om de hoek te wachten. De opnames zijn zelfs nog niets eens gestart en is er dus geen goede schatting te maken over een datum of jaar waarin we Mando weer mogen zien. Dat bevestigde Pedro Pascal, de acteur die The Mandalorian speelt, in een gesprek met Variety.
Dat de opnames nog niet begonnen zijn vertelt Pascal in een interview samen met Ewan McGregor (die nu bezig is met de Obi-Wan Kenobi-serie). Daar blijft het ook niet bij: Pascal heeft namelijk ook geen idee wanneer dit wél gaat gebeuren, waardoor we geen goed beeld over de toekomst van Mando kunnen krijgen.

Pedro Pascal druk met andere zaken dan The Mandalorian

Het is ook niet geheel aan Disney om te zeggen wanneer Pascal een serie kan maken. Hij is tenslotte ook nog eens bezig met een aantal andere grote projecten die nu wél in de maak zijn. Zo verschijnt hij in The Last of Us op HBO Max, The Unbearable Weight of Massive Talent en is hij bezig met de film Tropico met Willem Dafoe en Morena Baccarin.
Pascal heeft dus een drukke agenda en weinig tijd om nog echt aan andere plannen te werken. Voor nu blijft het dan waarschijnlijk ook stil rond The Mandalorian seizoen 3. Wel krijgen we The Book of Boba Fett, Andor en Obi-Wan Kenobi binnen afzienbare tijd nog te zien.