The Mandalorian verhaallijn tot 2027 op Disney+?

  Velen van ons dachten dat het verhaal van The Mandalorian en Din Djarin maar drie seizoenen zou gaan duren, maar het lijkt erop dat dit nog ver doorgetrokken zal worden. The Mandalorian zelf niet per se, maar alle andere Star Wars series die uitgebracht gaan worden zullen dit verhaal enorm uitbreiden.

  Niet alleen The Mandalorian is een deel van deze verhaallijn. In de serie werden een hoop oude bekende teruggebracht en ook over deze personages zullen series gemaakt worden. Zo krijgen Boba Fett en Ahsoka hun eigen serie en deze zullen uiteindelijk allemaal deel uitmaken van dezelfde verhaallijn.

  Hele nieuwe start

  Het blijkt nu dat The Mandalorian slechts de start van een gigantisch Star Wars project is. Deze serie werd zo ongelofelijk populair dat Disney besloot dat er meer moest gaan gebeuren met Star Wars. Hierom werden er een gigantische lading aan nieuwe films en series aangekondigd. Deze staan niet allemaal gelinkt aan de Mandalorian verhaallijn, maar een aantal wel. Dit verhaal zal volgens het YouTube kanaal Kessel Run Transmissions (Minuut 22:30) zelfs doorgaan tot in 2027.

  Nog een hoop voor de boeg

  Het eerstvolgende stuk uit dit verhaal zal de serie over Boba Fett zijn, The Book of Boba Fett. Deze serie staat gepland voor december 2021. Na het eerste seizoen van deze show zullen we hoogstwaarschijnlijk het derde en vermoedelijk laatste seizoen van The Mandalorian krijgen. Ook de Ahsoka serie zit er natuurlijk aan te komen en de kans dat we hierin bekende gezichten uit The Mandalorian terug zullen zien is behoorlijk aanwezig. Wij denken dan ook dat The Mandalorian niet het einde zal zijn van Din Djarin en al helemaal niet van Grogu.

  Wat verwachten jullie van de verhaallijn van The Mandalorian? Hoe zal deze aan het eind van de serie vervolgt worden?

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.