Nieuwe PSN Store deal biedt games aan onder de 15 euro

News
woensdag, 16 juni 2021 om 13:30
2021 07 05 playstation gadgetsf1625507084
Er is een nieuwe PSN Store deal gestart, waar je voor een bepaalde tijd tientallen games voor onder de 15 euro op de kop kan tikken. Hier vallen games onder zoals Star Wars Battlefront II en Soul Calibur VI.
De nieuwste PSN Store deal staat onder de naam ‘Games voor nog geen 15 euro’, waar maar liefst 169 games aangeboden worden voor maar enkele euro’s, die voor de PlayStation 4 beschikbaar zijn. Er zijn nu meerdere deals gaande in de PlayStation Store, waar deze dus één van is. Tijdens deze deal kun je enorm veel games op de kop tikken voor vaak nog geen tien euro, waar ook de meest nieuwe games in voorkomen zoals Unravel + Unravel Two en Star Wars Battlefront II.
Hieronder vind je enkele games die nu aangeboden worden in de PSN Store voor nog geen 15 euro!

Andere nieuwe PSN Store deals

De ‘Games voor nog geen 15 euro’ deal in de PSN Store is niet de enigste actie die er nu gaande is. Zo is er een deal gaande waar je tot 30 procent korting kan krijgen op PlayStation games voor niet-PS Plus-leden. Bij dezelfde deal krijg je 60 procent korting op de games als je een PS Plus-lid bent. Ook kun je in een nieuwe PSN deal maar liefst tot 75 procent korting krijgen op indies.
Ben jij van plan een game aan te schaffen bij de 'Games voor nog geen 15 euro' deal? Let dan goed op; de deal eindigt 24 juni. Wees er snel bij!

Populair Nieuws