Nieuwe Cuphead Delicious Last Course gameplay getoond

News
donderdag, 09 juni 2022 om 21:09
cupheadf1669730109
Tijdens Summer Game Fest 2022 kregen we nieuwe Cuphead Delicious Last Course gameplay voorgeschoteld. In de gameplay maken we kennis met één van de nieuwe eindbazen in de uitbreiding.
Wie kent Cuphead inmiddels niet? De populaire indie-game heeft inmiddels zelfs een eigen Netflix serie, waar we deze week ook nog een trailer van mogen verwachten voor het tweede seizoen. Voordat het zover is krijgen we gelukkig nog wel wat informatie over de nieuwste en laatste uitbreiding voor Cuphead. In Cuphead Delicious Last Course krijgen we meer dan alleen een nieuw speelbaar personage.
Volgens de ontwikkelaar mogen we namelijk echt wel wat verwachten van Cuphead Delicious Last Course gameplay. De uitbreiding lijkt vrij transformatief te worden en dat is een goede ontwikkeling voor de game. Met een succes van het origineel kijken fans dan ook al heel lang uit naar deze uitbreiding.

Geen grote verrassing voor Summer Game Fest 2022

Dat Cuphead Delicious Last Course getoond is tijdens Summer Game Fest 2022 komt niet als verrassing. De uitbreiding komt immers al over een paar weken uit en dus hoeven we ook lang te wachten om met de Cuphead Delicious Last Course gameplay aan de slag te gaan.
Tijdens de show werden ook nog een aantal andere games getoond. Zo werd een gloednieuwe Aliens-game uit de doeken gedaan die in 2023 moet verschijnen. De game heet Aliens Dark Descent. Verder werd ook uitgebreid gameplay van The Callisto Protocol getoond en zagen we een level uit Call of Duty Modern Warfare 2.
Summer Game Fest gaf verder een blik op een titel die al meer dan tien jaar in ontwikkeling is, genaamd Routine. Ook werd een gloednieuwe game genaamd Fort Solis getoond. In die game spelen Troy Baker (The Last of Us) en Roger Clark (Red Dead Redemption 2) een rol.