Gaat GTA 6 Fortnite Battle Royale achterna?

  Een nieuw GTA 6 gerucht stelt dat de nieuwe open-world game van Rockstar Games mogelijk een bekende feature van populaire battle royale-game Fortnite overneemt. Een post die door Reddit-gebruiker Mendax42 werd opgeslagen stelt dat Rockstar Games mogelijk gebruik gaat maken van de "live events" waarmee Epic Games Fortnite constant in de kijker speelt.

  Er wordt nu gelekt dat Rockstar Games met de release van Grand Theft Auto V op de PlayStation 5 en Xbox Series X gebruik gaat maken van "live events" in GTA Online. In totaal zouden er vier grote updates voor de onlinemodus van GTA op de planning staan in aanloop naar de marketingcampagne van GTA 6 die via live events plaats moet gaan vinden.

  Met live events wordt gedoeld op de evenementen die Fortnite Battle Royale eens in de zoveel tijd houdt. Zo was er in 2018, bij de piek van Fortnite's populariteit, een special raketlancering in Fortnite. Deze was eenmalig en als je hier bij wilde zijn, moest je op dat moment de game spelen. Sindsdien hebben games als Call of Duty Warzone en Destiny 2 de formule ook naar de hand gezet en toegepast. Zo werd Verdansk recentelijk nog terug in de tijd gestuurd via een speciaal evenement.

  GTA 6 geruchtenmolen draait flink

  Of het bovenstaande gerucht waar blijkt te zijn is natuurlijk nog de vraag. Er gaan de laatste tijd steeds meer geruchten rond over de volgende open-world game van Rockstar Games. De titel is officieel nog niet eens aangekondigd, al heeft betrouwbare journalist Jason Schreier wel de ontwikkeling al bevestigd.

  De laatste maanden werd geclaimd dat de game in 2023 zou verschijnen, terwijl een ander gerucht stelde dat de map gelekt zou zijn. De game zou zich in Vice City afspelen. Neem deze geruchten, net als bovenstaande, daarom zoals altijd met een korreltje zou tot Rockstar Games zelf iets bekendmaakt over het bestaan van de game.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.