Game of Thrones ster pakt hoofdrol in HBO serie The Time Traveler’s Wife

  Actrice Rose Leslie heeft een hoofdrol te pakken in HBO’s nieuwste serie: The Time Traveler’s Wife. Ze is met name bekend geworden door haar rol als Ygritte in Game of Thrones. Toch is haar nieuwste rol wel even wat andere koek.

  Gage Skidmore

  HBO’s nieuwste serie genaamd The Time Traveler’s Wife gaat over Clare en Henry, die elkaar ontmoet hebben toen zij zes jaar oud was en Henry 31. Ze waren getrouwd toen Clare 23 jaar oud was en hij 31. Dit gegeven lijkt vrijwel onmogelijk, totdat je hoort in wat voor conditie Henry zich bevindt. Door zijn Chrono-Displacement Disorder wordt zijn genetische klok steeds gereset, waardoor hij zichzelf keer op keer verkeerd in de tijd ziet staan. Dit zorgt voor emotionele complicaties en onvoorspelbare ervaringen.

  Het rare liefdesverhaal tussen Clare en Henry zie je vanaf beide perspectieven en hoe ze omgaan met de effecten van het tijdreizen en hun ‘normale’ huwelijk. Alles wat ze willen is een normaal leven met leuke banen, vrienden en kinderen. Hoe ze dit gaan aanpakken is nog maar de vraag.

  Roem door Game of Thrones

  Logischerwijs is het al duidelijk dat Rose Leslie de rol van Clare op zich neemt, de vrouw van Henry. Rose Leslie is het meest bekend van haar rol als Ygritte in meerdere seizoenen van Game of Thrones. In deze hitserie ontmoet ze Jon Snow als 'overloper' en worden ze langzaam op elkaar verliefd. In het echte leven zijn Rose Leslie en Kit Harington, die de rol van Jon Snow op zich nam, ook een liefdeskoppel. Ze verwachten zelfs hun eerste kindje. Verder speelde Leslie ook in Downtown Abbey, The Last Witch Hunter en Morgan. Haar rol van Clare in The Time Traveler’s Wife wordt haar nieuwste grote rol.

  Verder speelt Divergent-ster Theo James de rol van Henry in The Time Traveler’s Wife. Je kunt hem ook kennen van de Underworld films, zijn stem in The Dark Crystal: Age of Resistance en Castlevania.

  Productie van de show

  De serie wordt geschreven door Steven Moffat, hij is ook de uitvoerende producent samen met Sue Vertue en Brian Minchin. Fans van Doctor Who en Sherlock zal eerstgenoemde naam bekend in de oren klinken, want hij is namelijk ook voor die series verantwoordelijk. Hartswood Films produceert de serie in samenwerking met Warner Bros. De productie is nog niet van start gegaan dus een exacte datum wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.