Krijgt de Pirates of the Caribbean reboot deze actrice in de hoofdrol?

  Er gaan al een paar jaar geruchten rond over een mogelijke reboot van de Pirates of the Caribbean films. Nu lijkt en gelekt te zijn wie in die film de hoofdrol moet gaan spelen. En dat is niet de alom bekende dronken piraat Jack Sparrow.

  Disney Enterprises, Inc., Jerry Bruckheimer, Inc.

  Disney wil al een tijdje graag een reboot maken van de Pirates of the Caribbean franchise. De films met Johnny Depp in de hoofdrol als Jack Sparrow waren behoorlijk succesvol. Toch lijkt Disney nu afscheid te nemen van de gekke piraat en zijn fratsen. Volgens de website Disinsider.com zal er namelijk een dame in de hoofdrol komen van de herstart van de franchise.

  Insider Daniel Richtman geeft aan dat Disney inderdaad een reboot van de franchise plant en dat Karen Gillan (Jumanji: The Next Level, Avengers: Endgame, Avengers: Infiinity War) daarin de vrouwelijke hoofdrol zal gaan spelen. Het exacte karakter dat Gillan moet gaan spelen is nog onbekend, maar het zou volgens Disinsider zomaar eens kunnen dat ze het geliefde karakter Redd uit de Disney attractieparken zal gaan vertolken.

  Geen Johnny Depp?

  Of Johnny Depp terugkeert in de reboot van de Pirates-franchise, is nog onbekend. Bronnen melden dat Johnny Depp allereerst te duur zou zijn voor een plekje in de serie en dat de rechtszaak met Amber Heard niet past in het plaatje wat Disney wil. Daarnaast heeft Disney al eerder aangegeven dat de franchise een andere richting in moet. Daarvoor is in oktober al Craig Mazin, de man achter de Chernobyl serie, aangetrokken, samen met Ted Elliot die de voorgaande Pirates film geschreven heeft. Jerry Bruckheimen en Chad oman zouden aan de slag gaan als producenten voor de film.

  Richtman is een insider die al vaker kloppende voorspellingen heeft gedaan rondom Disney plannen. Daardoor is dit gerucht geloofwaardig, maar het blijft een gerucht. Disney houdt namelijk haar lippen stijf op elkaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.