Eerste Castlevania seizoen 3 trailer is uitgekomen!

  'Evil never stays buried.' Dit zijn de woorden die ons in de nieuwe trailer van Castlevania worden verteld. Netflix heeft afgelopen vrijdag de eerste trailer uitgebracht van het derde seizoen van de succesvolle animatieserie Castlevania. Ook is de nieuwe releasedatum bekend. Castlevania seizoen 3 zal op donderdag 5 maart op Netflix te zien zijn.

  Netflix

  Fans hebben er even voor moeten wachten, maar Castlevania seizoen 3 is eindelijk in zicht. De nieuwe trailer van Castlevania zit weer boordevol monsterjagers, bloed en vampiers. Al vrij snel in de trailer wordt één ding heel duidelijk: Dracula is dood maar de rust is nog lang niet wedergekeerd.

  Nadat de poorten van de Hel in seizoen 2 zijn geopend krioelt het van de monsters die het op de mensen gemunt hebben en ongestoord op ze jagen. De grootste bedreiging is een groep vampiers met kwaadaardige bedoelingen. De helden Trevor Belmont, Sylpha en Alucard zullen wederom samen moeten werken om dit kwaad te verslaan.

  In oktober 2018 werd bevestigd dat er de animatieserie een derde seizoen zou krijgen. Schrijver en regisseur Warren Ellis heeft ons ook al een paar hints gegeven over wat dit nieuwe seizoen voor ons in petto heeft. Zo noemde hij het derde seizoen een 'rare.' "Met meer afleveringen en een groter budget ben ik een beetje losgegaan en de grenzen gaan testen." Aldus Warren Ellis. Castlevania seizoen 3 zal in totaal tien afleveringen hebben en is vanaf 5 maart op Netflix te streamen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.