Alle Warner Bros films komen in 2021 op dag één naar HBO Max

  Warner Bros was al van plan om groot te gaan inzetten op streaming de komende tijd, maar de uitgever gaat nu all-in. Warner Bros geeft namelijk aan dat al haar films in 2021 op dag één op HBO Max komen en in de bioscoop.

  Warner Media

  De boodschap van Warner Bros in december werd ontvangen met blijdschap, verbazing en woede. De uitgever heeft namelijk aangegeven de intentie te hebben om haar films niet alleen naar de bioscoop te brengen in 2021, maar dezelfde dag ook op HBO Max. Dat heeft natuurlijk te maken met het coronavirus en de sterk teruggelopen inkomsten van bioscopen.

  Via Twitter is nu bevestigd dat alle films van Warner Bros die in 2021 in de bioscoop verschijnen, vanaf dag één ook meteen beschikbaar zijn op HBO Max. Daar gaat ook niet gepaard met extra kosten, zo laat het bedrijf weten. Dat laatste was wel het geval toen Disney de bioscoopfilm Mulan naar Disney+ bracht.

  Niet iedereen blij met de beslissing

  Zoals gezegd werd de boodschap van Warner Bros niet alleen ontvangen met blijdschap. Meerdere filmmakers zijn helemaal niet blij met de keuze en dat is een understatement. Met name regisseur Christopher Nolan is zeer ontevreden en heeft dat meerdere keren duidelijk laten weten aan Warner Bros. Dat heeft de uitgever duidelijk niet op andere gedachten gebracht.

  HBO Max is momenteel nog niet beschikbaar in Nederland. Wel komt de streamingdienst later dit jaar naar Europa toe, maar of dat ook het geval is voor ons is nog niet bekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.