Fans woedend om cancellen The Dark Crystal: Age of Resistance door Netflix

  Fans van de serie The Dark Crystal: Age of Resistance zijn helemaal niet blij met Netflix op het moment. Het cancellen van de serie zorgt voor veel woede bij de fanatieke aanhang van de serie.

  Netflix

  Het leek allemaal erg goed te gaan voor de serie The Dark Crystal: Age of Resistance. Zelfs zo goed dat er een Emmy gewonnen werd voor de beste kinderserie. Dit nieuws werd alleen opgevolgd met erg slecht nieuws, want Netflix maakte bekend dat de show gecanceld wordt. Dit zorgde uiteraard voor veel ophef van fans van de serie.

  Is er nog hoop voor The Dark Crystal?

  In een aankondiging geven de makers van The Dark Crystal aan geen volgend seizoen te gaan maken van de serie, die een prequel is op de gelijknamige film uit 1982. Wel zeggen de makers van de serie op de hoogte te zijn van de populariteit van de show en hopen dan ook in de toekomst op zoek te gaan naar een manier om het open verhaal toch nog af te maken. Hoe ze dit zullen gaan doen, is helaas nog niet duidelijk. De makers bedanken Netflix van harte voor de kans om de show te laten zien en een fanbase op te bouwen.

  Momenteel te moeilijk

  Op het moment was het voor de show te moeilijk om nog verder te gaan. Een show als The Dark Crystal heeft een hoop technisch talent en materiaal nodig om het beste uit de show te halen en dat was voor nu niet mogelijk. Wij kunnen alleen maar hopen dat de show ooit nog verder zal gaan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.