Kit Harington gecast als Black Knight in Marvels Eternals

  Er deed al een tijdje het gerucht dat Kit Harington naar het Marvel Cinematic Universe zou komen. Dat gerucht wordt nu bevestigd, want de Game of Thrones acteur komt inderdaad in een komende Marvel film voorbij. Hij is gecast als Black Knight in de MCU film Marvel's Eternals.

  Home Box Office

  Tijdens de D23 Expo werd een heel aantal nieuwtjes over het MCU uit de doeken gedaan. Zo kwam er een uitbreiding op fase 4 van het universum en hoorden we dat Marvel's Eternals een bekende acteur zal krijgen. Die bekende acteur is Kit Harington, die beter bekend is als Jon Snow uit Game of Thrones. Harington zal wederom een ridderlijke rol gaan vervullen, want hij mag in de huid van Black Knight gaan kruipen.

  Wie is de Black Knight waarvoor Kit Harington gecast is?

  Black Knight is een superheld die al uit 1967 stamt. De oorspronkelijke Black Knight was een bad guy, maar toen deze zijn krachten overdroeg aan zijn neefje Dane Whitman stapte de Black Knight over naar de goede kant. Hij voegde zich onder andere toe aan de Avengers en de Defenders.

  We gaan Harington, voor zover bekend is, niet zien in het verhaal over de oorsprong van de Black Knight en verwacht de acteur ook niet in een Avengers of Defenders-film, maar hij komt wel voorbij in de Marvel-film the Eternals.

  Hoe groot de rol van Black Knight in die film wordt, is nog onbekend, want er is een flinke cast die regisseur Chloé Zhao speeltijd moet geven. Zo is Angelina Jolie van de partij als Thena, de oudste dochter van Zuras, zien we Salma Hayek als Ajak, de leider van de Eternals op Aarde, en vertolkt Richard Madden Ikaris, een van de Prime Eternals.

  Wanneer Marvel's Eternals precies uit moet komen is nog onbekend, evenals het plot van de film.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.