Flinke bonussen voor Moonshiners en Traders in Red Dead Online

News
woensdag, 22 april 2020 om 14:00
red dead online 4 21 2020 image 1f1587542939
Dankzij het coronavirus hebben spelers extra veel tijd om rond te dwalen in het digitale Wilde Westen van Red Dead Online. Dat komt goed uit, want deze week kunnen Moonshiners en Traders flink in rang stijgen.
Een paar weken geleden werden Collectors en Bounty Hunters in het zonnetje gezet en nu is het tijd voor de andere twee rollen. Alle Traders krijgen namelijk vijftig procent meer Role XP voor het voltooien van Trader Sell Missions, Resupply Missions en Trader Free Roam Events. Moonshiners krijgen dezelfde bonus, maar voor het succesvol volbrengen van Moonshiner Sell, Bootlegger en Story Missions.
Moonshiners kunnen hun Moonshine Shack ook een stuk goedkoper uitbreiden deze week. Op de Moonshine Bar, Band Expansion en alle cosmetische upgrades krijg je namelijk dertig procent korting.

Explosieve Showdown Series variant

Uiteraard is er voor PvP-spelers ook weer wat om enthousiast van te worden. In de Showdown Series is een nieuwe variant op Name Your Weapon. Spelers kunnen in de modus extra veel punten scoren door tegenstanders uit te schakelen met ontploffende wapens. Voor het explosieve festijn is ook een nieuwe locatie uitgezocht, de Wapiti Reservation in Ambarino. Pas wel goed op je vingers!

Populair Nieuws