Riverdale seizoen 4 krijgt minder afleveringen dan verwacht

News
woensdag, 22 april 2020 om 13:20
riverdalef1598535153
Sinds afgelopen donderdag kunnen Riverdale-fans eindelijk weer verder met seizoen vier van hun favoriete serie. Goed nieuws, want eerder werd er bekendgemaakt dat de opnames waren stopgezet vanwege de coronacrisis. Dit goede nieuws was alleen van korte duur: de makers hebben namelijk besloten om vroegtijdig een einde te maken aan de reeks.
Het vierde seizoen zou oorspronkelijk 22 afleveringen duren, maar dit is verkort naar negentien. Afgelopen donderdag kwam de zeventiende aflevering online, wat betekent dat fans nog maar twee afleveringen kunnen kijken.
Wanneer het vijfde seizoen Riverdale te zien zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Wél worden de resterende afleveringen van seizoen vier naar seizoen vijf doorgeschoven.

Gebaseerd op comics

De televisieserie is gebaseerd op de stripreeks Archie Comics. In de serie speelt Archie (KJ Apa) dan ook de hoofdrol, waar hij samen met zijn vrienden stuit op steeds meer duistere zaken in het ogenschijnlijk perfecte dorpje Riverdale. Is quarterback Jason Blossom afgelopen zomer bijvoorbeeld wel echt verdronken of is er meer aan de hand?