Alle Netflix films en series kijken? Met deze hack kan jij veel meer online streamen

Article
woensdag, 22 april 2020 om 14:30
netflix logof1579597576
We zijn allemaal altijd razend benieuwd welke films en series er toegevoegd zullen worden op Netflix. Als dit voor jou maar niet snel genoeg gaat, kunnen wij je wellicht helpen. Met deze hack kan je het aanbod van Netflix in één klap een stuk groter maken.

Heb jij alles al gezien dat op Netflix staat?

We kijken allemaal wel is Netflix. De één echter meer dan de ander. Dit zou dus best wel kunnen betekenen dat je alle topseries en films al hebt gezien. Natuurlijk worden er nog steeds vele series en films toegevoegd maar misschien hunker jij wel naar een nog groter aanbod. Ondanks dat er in totaal wel zo’n 4 jaar aan kijkmateriaal op Netflix staat, kan het best zo zijn dat er voor jou niks meer tussen staat. Met deze hack kan je op Netflix veel meer films en series kijken.

Zo kan jij veel meer films en series kijken

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat het aanbod dat Netflix heeft per land verschilt. Zo zijn er bijvoorbeeld andere films en series te zien in Nederland dan in Duitsland en België. Tussen veel landen zal het verschil in aanbod niet ontzettend groot zijn. Alleen heeft Amerika een veel groter aanbod dan in Nederland het geval is. Waar je in Nederland op Netflix de keuze hebt uit zo’n 3000 titels zijn dit er in Amerika zo’n 15.000. Wees niet getreurd, want met een Amerikaanse VPN zal jij toegang hebben tot het Amerikaanse Netflix aanbod. Met een VPN-verbinding kan je je IP adres veranderen waardoor je Netflix kan laten denken dat je in Amerika bent en je dus het Amerikaanse aanbod voorgeschoteld zal krijgen
netflix 2705725 1280f1586850352

Welke VPN-verbinding moet ik kiezen?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een goede VPN-verbinding gebruikt want er is veel keuze. Wij zullen je helpen om de voor jouw beste VPN-aanbieder te vinden. Als je gebruik maakt van een betaalde VPN-verbinding heb je meer zekerheid dat hij het daadwerkelijk doet. Vaak kan je voor betaalde VPN-verbindingen gelukkig ook een gratis proefperiode aangaan om te kijken of je het echt wil. Express-VPN of Surfshark zijn beide goede opties om eens uit te proberen.

Populair Nieuws