La Casa de Papel seizoen 5 releasedatum bekendgemaakt

News
dinsdag, 25 mei 2021 om 9:30
2021 05 25 la casa de papel seizoen 4f1627976723
De releasedatum van La Casa de Papel seizoen 5 is bekendgemaakt door Netflix. In tegenstelling tot eerdere seizoenen wordt seizoen 5 in twee delen opgesplitst. Het eerste deel verschijnt op 3 september, waarna de laatste afleveringen van de Spaanse serie op 3 december op de streamingdienst verschijnen.
Netflix heeft de releasedatum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel bekendgemaakt via een nieuwe trailer. Deze geeft nog vrij weinig details weg over wat er in de laatste afleveringen te verwachten valt en is puur bedoeld om de releasedata te delen van het nieuwe seizoen. Deze wordt namelijk in twee delen opgesplitst. Op 3 september verschijnt het eerste deel van seizoen 5, waarna de laatste afleveringen op 3 december volgen.
In totaal staan er tien afleveringen op de planning voor het vijfde en laatste seizoen van de serie. Álex Pina, de maker van de serie, geeft aan dat gedurende de productie (middenin de coronacrisis) is gekozen om de eerste helft als het ware af te sluiten met een seizoensfinale. Het eerste deel van seizoen 5 moet zich dan ook meer op actie richten als we Pina mogen geloven, terwijl het tweede deel van het seizoen zich meer op de personages zelf richt.
Check de trailer van La Casa de Papel seizoen 5 hieronder.

La Casa de Papel seizoen 5 releasedatum niet onverwacht

De releasedatum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel komt niet geheel onverwacht. Dat de serie in 2021 nog zou terugkeren was namelijk al duidelijk. Opvallend is wel dat het seizoen wordt opgedeeld in twee stukken. Dit lijkt ook een trend te zijn waar Netflix de laatste jaren vaker gebruik van maakt. Voor andere bekende Netflix-series werd hetzelfde trucje gebruikt om de hype rond de serie nog iets uit te trekken.
La Casa de Papel seizoen 5 verschijnt op 3 september, waarna het einde op 3 december op de streamingdienst te zien is. Onze verwachtingen voor het laatste seizoen hebben we alvast voor je op een rijtje gezet.