E3 2021 bij te wonen dankzij online portal en app

  E3 2021 gaat wel op heel bijzondere wijze plaatsvinden. De grootste beurs rondom gaming gaat dit jaar namelijk via een digitale variant tot leven gebracht worden. Nu heeft de Electronic Software Association (ESA) bekendgemaakt dat er via een online portal en app gewerkt wordt voor het evenement.

  In een blogpost maakt de ESA bekend dat E3 2021 via een online portaal en app bijgewoond kan worden. Het online-platform is zowel bedoeld voor media als publiek om digitaal E3 2021 bij te wonen. Vanaf 7 juni kan de pers alvast afspraken maken om met ontwikkelaars en uitgevers te videobellen.

  Het publiek kan vervolgens vanaf 12 juni aan de slag met de app en het online portaal om allerlei evenementen bij te wonen. Ook zullen er video's en artikelen te vinden zijn in het digitale portaal. De hub moet volgens de ESA dienen als hub voor nieuwe aankondigingen en aanvullende informatie over de onthullingen.

  E3 2021's online portal en app ook voor sociaal contact

  De ESA maakt in het bericht tevens duidelijk dat de online portal en app bedoeld zijn voor gebruikers om samen te komen. Via de hub kunnen ze met elkaar in gesprek gaan op fora en zogeheten digitale hangplekken. Hier kan het publiek ook nog eens de strijd met elkaar aangaan, want via leaderboards wordt bijgehouden wie het meest interactie zoekt met het platform.

  Via de digitale hub worden verder livestreams uitgezonden, zoals persconferenties, panels en interviews. E3 2021 wordt gepresenteerd door Alex 'Goldenboy' Mendez, Jacki Jing and Greg Miller. Uiteraard is er ook ruimte voor het publiek om interactie te zoeken tijdens de presentaties via tweets en polls.

  E3 2021 vindt plaats van 12 tot en met 15 juni. Uitgevers als Microsoft, Nintendo, Ubisoft en Square Enix zijn aanwezig bij de digitale beurs dit jaar.

  Loading...
  x

  ┬ę 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.