Game of Thrones prequel heeft productielocatie gevonden

  De Game of Thrones prequel, genaamd House of the Dragon, heeft voeten in de aarde gezet. De serie, die waarschijnlijk pas in 2022 uit zal komen, gaat beginnen met de productie. Waar de serie wordt opgenomen gaat alleen wel afwijken van de originele Game of Thrones.

  HBO

  Game of Thrones prequel verlaat oude vertrouwde set

  Het hoofdkwartier van Game of Thrones was eerder te vinden in de Titanic Studios in Belfast, Noord-Ierland. Hier werd ook de pilot opgenomen voor de Game of Thrones serie 'Blood Moon'. Deze serie werd alleen niet verder opgepakt.

  Game of Thrones vond in de Titanic Studio huisveste voor alle seizoenen van de serie. Nu is bekendgemaakt dat de Game of Thrones prequel, genaamd House of the Dragon gaat verhuizen en niet op dezelfde plek zal blijven.

  HBO

  House of the Dragon verhuisd naar Engeland

  Het hoofdkwartier voor de Game of Thrones prequel zal gaan verhuizen naar de Leavesden Studios in Watford, Engeland. De naam zegt je misschien niet veel, maar meerdere grote namen hebben hier hun hoofdkwartier opgebouwd. Zo heeft de studio onder andere de productie van Harry Potter, Mission Impossible, Wonder Woman, Kingsman en Spider-Man: Far From Home op zich genomen.

  Op het moment van schrijven wordt hier zelfs de laatste hand gelegd aan de nieuwe Batman film met Robert Pattison. De Game of Thrones prequel zal vanaf volgend jaar januari hier naartoe verhuizen. Dan is het nog maar afwachten wanneer we kunnen genieten van de nieuwe Game of Thrones serie.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.