Hierom moet jij de Game of Thrones spin-off zien!

Article
zaterdag, 03 oktober 2020 om 17:00
game of thronesf1638269257
Nu de spin-off serie van Game of Thrones, The House of the Dragon is aangekondigd, willen we natuurlijk alles weten wat er te vinden valt over de serie. Veel weten we alleen helemaal nog niet over de serie. Toch zijn er een aantal dingen waar we wel degelijk wat over te zeggen hebben. Waaronder deze redenen waarom ook jij de serie absoluut niet mag missen.

Geschiedenis

The House of the Dragon zal zich 300 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspelen. Dit betekent dat je ongelofelijk veel te weten krijgt over de geschiedenis van de serie. Natuurlijk krijgen we in Game of Thrones zelf al een heel aantal kleine verhalen over de geschiedenis van de serie, maar in The House of the Dragon zullen we dit allemaal in actie zien.
Dit zal een heleboel nieuwe informatie en in sommige opzichten misschien zelfs duidelijkheid geven. Hoe bepaalde dingen tot stand zijn gekomen en wie daarvoor gezorgd heeft. De serie zal vermoedelijk gebasseerd zijn op de onafgemaakte boekenserie Fire and Blood van George R.R Martin. Deze boeken gaan over de overname van Westeros, een continent in de Game of Thrones wereld. Aegon Targaryen probeert hier samen met zijn zussen en hun drie draken Westeros over te nemen.

Game of Thrones sfeer

Het gene waar je natuurlijk voornamelijk voor gaat kijken is de sfeer die je van de serie krijgt. Game of Thrones trekt je volledig mee in de fantasiewereld en dat zal bij The House of the Dragon ongetwijfeld niet anders zijn. Je wordt meegesleurd in een achtbaan van emoties. In de serie krijg je te maken met alle mogelijke aspecten die je maar kan voelen in een serie en dat is één van de dingen die Game of Thrones zo speciaal maakt, want het wordt ook nog eens in een goed en mooi verhaal gepropt. In de wereld vind je een enorme lading aan fantasie gemixt met situaties die zelfs in de huidige wereld nog spelen. Daarbij zijn er nog een heleboel vette personages die de serie compleet maken. De kans dat dit in deze spin-off ook toegepast kan worden is 100 procent.

Meer van de grote families

Van de grote namen uit Game of Thrones krijgen we zeker weten meer in House of the Dragon. We krijgen veel meer te zien en dus te weten over hoe de hoge huizen tot stand zijn gekomen en wat ze deden in de vroegere dagen van hun heersen. Zo krijgen we zoals eerder een stuk meer te zien van de familie Targaryen, maar ook van de huizen Stark, Lannister en Baratheon. Wat we precies te zien krijgen van de families weten we uiteraard nog niet, maar er zullen ongetwijfeld bekende namen voorkomen van de eeuwenoude familie.
wie is the night king de xgn redactie speculeert er op los 150084 2

Frisse start

The House of the Dragon zal voor de Game of Thrones franchise iets brengen wat ze hard nodig hebben. Een frisse start. De laatste paar seizoenen van de serie kregen enorm veel commentaar en toen ook het einde van de serie nog eens enorm tegenviel waren de fans woedend. De spin-off zal dus een ideale kans zijn om wat fans terug te winnen, zeker als de franchise nog hele grote toekomstplannen heeft buiten The House of the Dragon.
De serie heeft groen licht gekregen voor de eerste tien afleveringen. Wel is de releasedatum van de serie verplaatst naar 2022. Wanneer dit precies zal zijn is helaas nog niet duidelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties