Darco Malfoy toont grote interesse in nieuwe Harry Potter film

News
maandag, 07 juni 2021 om 13:30
Het is ondertussen al jaren geleden dat de Harry Potter-reeks werd afgerond met The Deathly Hallows Part 2. In de sterrencast van de film zat acteur Tom Felton, die het karakter van Draco Malfoy speelde. In een recent interview vertelt Felton dat hij met alle liefde wil terugkeren in een nieuwe Harry Potter film.
In een interview met PEOPLE tijdens de opening van een nieuwe Harry Potter winkel in New York, vertelt de 33-jarige Tom Felton over zijn rol in de wereldberoemde reeks en dat hij er alles voor over heeft om terug te keren als een Malfoy.
De acteur geeft aan dat hij de kans gelijk aangrijpt als hij terug kan keren als een Malfoy-lid. Of het nou zijn originele karakter, die van zijn fictieve vader of als Draco Malfoy’s zoon Scorpius is. Felton geeft aan dat hij zijn haar blond bereid is te verven wanneer hij de kans krijgt om terug te keren in een nieuwe Harry Potter film als Draco Malfoy. Wel zegt de acteur dat hij het niet zit zitten als iemand anders zijn originele rol overneemt. Felton is naar eigen zeggen nogal bezitterig als het aankomt op de rol.

Nog veel meer rollen naast Draco Malfoy

Tom Felton verscheen als zijn karakter Draco Malfoy in alle Harry Potter-films, die gebaseerd zijn op de boeken van J.K. Rowling. Naast zijn grote rol in deze films, heeft hij ook in andere projecten gespeeld zoals Rise of the Planet of the Apes, maar ook in de nieuwe Nederlandse film Slag om de Schelde. Deze Tweede Wereldoorlog film speelt sinds zaterdag in de bioscopen in Nederland.
Of er daadwerkelijk een nieuwe Harry Potter film aankomt is vooralsnog onbekend. Tom Felton heeft in ieder geval een grote interesse om terug te keren naar dit fictieve universum. Wel komen er dit jaar nog twee series aan die geheel in het teken staan van dit universum. Een hoop om naar uit te kijken dus!

Populair Nieuws