Grote indie uitverkoop van start in de PlayStation Store

News
maandag, 07 juni 2021 om 14:00
aragamif1604325084
De Days of Play deals zijn flink gaande en nu ook komen de indies hierbij om de hoek kijken. Er zijn meer dan duizend verschillende titels in de aanbieding te koop tot 18 juni en er zitten een paar ijzersterke titels tussen voor de PlayStation systemen.
De Days of Play zijn nog volop bezig en geven fikse korting op toptitels zoals Ghost of Tsushima en Days Gone, maar de games die we natuurlijk ook niet mogen vergeten zijn de indie-games. Soms brengen deze baanbrekende innovaties of simpelweg hele leuke nieuwe games om te ervaren. Hoewel niet alle indie-games een PS5 upgrade hebben of gaan krijgen, houdt dat ze er niet van tegen om je vast te kluisteren aan de bank.
Dus ook al hebben sommige titels geen upgrade of verbetering, ze zijn de moeite waard en zeker als je ze in een sale weet te pakken. De enorme lijst aan Indie-games in uitverkoop vindt je hier terug. Het zijn er ongeveer 1300 dus bereidt je maar alvast voor op een flinke scroll-sessie!

Aanraders om te halen met de indie-sale

Hier zijn een aantal aanraders die je kunt checken in de Store terwijl je je een weg baant door de lijst aan indie titels: