Zo kan je een gratis next-gen Xbox Series S scoren!

News
maandag, 07 juni 2021 om 13:00
xbox series s 1f1605170067
De next-gen consoles zijn vorig jaar eindelijk gearriveerd, maar de wachtrijen zijn nog steeds erg lang door aanblijvende tekorten. Wil je nu een next-gen console in huis halen en daar ook nog eens niks voor hoeven betalen, lees dan snel verder. Via Essent kan je namelijk een gratis Xbox Series S krijgen!
Bij Essent loopt momenteel een hele speciale deal om gratis een Xbox Series S te scoren. Voor nieuwe klanten wordt namelijk de next-gen console van Microsoft gratis en voor niets cadeau gedaan als er een abonnement wordt afgesloten voor drie jaar Groene Stroom & Gas. De actie geldt alleen op contracten die voor de consument bestemd zijn. Zakelijke contracten zijn dus uitgesloten.
De speciale deal van Essent verschilt afhankelijk van je locatie en verbruik in prijs. Er wordt een tarief bepaald op basis van je gegevens, zodat je een gepersonaliseerde prijs krijgt. De prijs wordt via deze webpagina simpel berekend om te zien hoeveel je per maand kwijt bent als je voor deze deal wilt gaan. Ook alle actievoorwaarden voor de deal zijn daar te lezen.
Zo is Essent bijvoorbeeld gerechtigd het leveringstarief voor elektriciteit en gas aan te passen aan de voor de nieuwe regio en installatie geldende leveringstarief, mocht je gedurende het contract verhuizen. Voor de levering van elektriciteit en/of gas gelden daarnaast vermelde vaste tarieven zoals beschreven in de bij leveringsovereenkomst.

Even wachten op je gratis Xbox Series S

In de spelregels zijn ook nog een aantal andere voorwaarden om op te letten als je een gratis Xbox Series S wilt ontvangen. Zo krijg je het systeem opgestuurd zes weken na je aanmelding. Dit betekent dus dat je de console niet direct in huis krijgt zodra je een abonnement hebt afgesloten. Daarvoor moet je dus nog even een tijdje geduld hebben!

Populair Nieuws