De E3 2021 hosts zijn bekendgemaakt!

  Vorig jaar werd het grote game-evenement E3 geannuleerd. Toch kunnen we dit jaar ons klaarmaken voor het langverwachte evenement. Zo staat de E3 2021 gepland voor juni. Ook zijn nu de E3 2021 hosts bekendgemaakt. Wie gaan dit grote gamespektakel nu presenteren?

  Alhoewel de E3 altijd een groot evenement was waar de grootste gamefanaten heen konden gaan, wordt het nu een digitaal evenement. De E3 2021 vindt plaats vanaf 12 juni tot en met 15 juni. Grote game-ontwikkelaars en uitgevers die aanwezig zullen zijn tijdens het evenement, zijn onder andere Nintendo, Xbox, Take-Two Interactive, Ubisoft, Capcom en nu ook Square Enix. Hiermee kunnen we ons opmaken voor grote bekendmakingen en game-releases.

  De E3 2021 hosts zijn bekend

  Met zo’n groot, digitaal evenement zoals deze, horen er natuurlijk ook een aantal hosts bij die de E3 goed laten verlopen. Zo is er bekendgemaakt dat een drietal van grote game-industrie persoonlijkheden het evenement van dit jaar gaan presenteren.

  Zo bestaat dit trio uit Kinda Funny mede-oprichter Greg Miller en Emmy-genomineerde Jacki Jing. Zij worden vergezeld door e-sportcommentator Alex Mendez. De E3 2021 vindt plaats van 12 juni tot en met 15 juni, waar de drie hosts het evenement presenteren. Ook neemt het drietal het online publiek mee naar interviews met makers en uitgevers van grote games en geven commentaar op de shows die worden gegeven tijdens het evenement.

  Na de teleurstelling van het geannuleerde evenement van vorig jaar, kunnen we ons nu eindelijk opmaken voor een spectaculaire show in juni, waar veel nieuwe titels (hopelijk) worden bekendgemaakt!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.