E3 2021 gaat officieel door; Square Enix ook aanwezig

  Eindelijk is het dan zover, de officiële aankondiging van E3 2021 is een feit. Samen met de aankondiging weet de organisatie ons ook te vertellen wat we kunnen verwachten, namelijk een baanbrekend digitaal evenement.

  Update - Ook Square Enix voegt zich bij de club

  Ook Square Enix heeft aangegeven bij E3 2021 aanwezig te zijn. Zo maakt het bedrijf bekend in gesprek met Nikkei (via Gamespot). Baas van het bedrijf, Yosuke Matsuda liet het volgende weten: "We'll be announcing the rest of the line-up [later], and we're also planning to make an announcement at E3 in June, so please keep your eyes peeled."

  Oorspronkelijk bericht hieronder:

  E3 is eindelijk weer terug na het geannuleerde evenement van vorig jaar. De Coronacrisis heeft verschillende evenementen natuurlijk heel hard aangepakt en ook de E3 ontkwam niet aan de ellende. Gelukkig is E3 2021 nu officieel een feit en lijkt het erop dat de beroemde beurs sterker terug is dan ooit tevoren. Naast de belofte van een revolutionair en baanbrekend digitaal evenement laat de organisator ook alvast weten welke uitgevers games tentoon gaan stellen.

  Waar het de afgelopen jaren toch een beetje terugliep met grote ontwikkelaars en uitgevers lijkt E3 2021 de beurs weer volledig op de kaart te zetten. Enkele bevestigde aanwezigen zijn Nintendo, Xbox, Take-Two Interactive, Ubisoft, Konami, Capcom en nog vele anderen. Sony wordt niet genoemd, maar dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de techgigant al een aantal jaar geen voordelen meer ziet aan het grote evenement en liever zijn eigen evenement organiseert, net als EA.

  E3 2021 als digitaal evenement

  Vanaf 12 juni tot en met 15 juni kunnen we in ieder geval volop gaan genieten van E3 2021 en we zijn heel benieuwd naar wat we allemaal gaan zien tijdens het digitaal evenement. Volgens Stanley Pierre-Louis, CEO van de ESA, organisator van de E3, mogen we grote aankondigingen en toffe insider informatie verwachten over al onze favoriete games. Daarmee zou E3 2021 weer de terugkeer zijn van het grote gamingspektakel wat we gewend zijn.

  De laatste jaren werd E3 namelijk toch steeds minder tot pijn van vele fans. Laten we hopen dat E3 2021 ontzettend veel iconische momenten gaat produceren zoals we gewend zijn van eerdere E3 evenementen. Toch zal het lastig worden als digitaal evenement, maar als iets het kan, dan is het E3 wel.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.