Makers van The Witcher ontwikkelen World of Darkness-serie

News
donderdag, 29 april 2021 om 13:30
graded witcher 101 unit 04997 rtf1619687438
Het productiebedrijf achter de Netflix-serie The Witcher heeft de lat erg hoog gelegd als het aankomt op verfilmingen van boeken. Nu lijkt het erop dat hetzelfde bedrijf ook nog een andere boekenreeks gaat verfilmen, namelijk World of Darkness, een RPG-boekenreeks die geheel wordt omgetoverd naar een televisieserie en een film.
De game World of Darkness lijkt erg veel op Dungeons & Dragons, alleen is de fantasy setting juist een moderne en wat hardere wereld. De wereld van World of Darkness is groot en erg gevarieerd, zo zijn er vampiers en andere monsters maar ook bizarre eco-krijgers en tovenaars. Niets is te gek voor World of Darkness, en als het allemaal op beeld goed overkomt, kan het nog eens heel uniek worden.

Grootste plannen voor World of Darkness

De World of Darkness-franchise moet groter dan ooit gaan worden. De serie zou een beetje in de stijl van The Witcher gemaakt worden, maar natuurlijk wel in een heel andere setting. De serie wordt ontwikkeld door Eric Heisserer en Christine Boylan, zij werken samen met de eigenaren van de World of Darkness-franchise, Paradox en Hivemind om zo het juiste verhaal en ‘gevoel’ te hebben bij de serie.
Er is naast het plan voor de serie en een mogelijke film nog niets duidelijk. Wel laat Boylan weten dat de serie overeen gaat komen met de game, maar hier blijft het voor nu bij. Als de makers de kwaliteit van de The Witcher serie aanhouden, wordt het ongetwijfeld een ijzersterke serie om te bingewatchen.

Populair Nieuws