Ubisoft komt met eigen show voor E3 2021

  Net zoals vele andere evenementen kan de E3 2021 ook dit jaar niet in volle glorie doorgaan. Wel wordt er een digitaal evenement gehouden samen met meerdere uitgevers. Ubisoft heeft nu aangekondigd een eigen show te organiseren voor de E3.

  Het is voor veel gamers elk jaar hét evenement om naar uit te kijken: de Electronics Entertainment Expo, beter bekend als de E3. Door het coronavirus kan het alleen in 2021 opnieuw niet doorgaan, omdat het aantal besmettingen nog te hoog ligt. De organisatie heeft wel besloten om te komen met een digitaal evenement, waardoor spelers alsnog kunnen genieten van nieuwe games en bijbehorende aankondigingen.

  Alleen niet alle uitgevers doen mee aan het evenement. Zo laat net zoals vorig jaar – als de E3 kon doorgaan – Sony verstek gaan en ook EA komt niet opdagen. Ubisoft had nog niet aangekondigd of ze mee ging doen aan het digitale evenement, maar daar is nu verandering in gekomen. De Franse uitgever heeft namelijk laten weten een eigen show te organiseren op de eerste dag van E3 2021.

  "Maak je klaar voor Ubisoft Forward! Onze digitale conferentie wordt live uitgezonden op zaterdag 12 juni om 21:00 CEST als deel van E3 2021. Binnenkort kun je meer informatie verwachten over de line-up en aankondigingen van onze teams van over de hele wereld."

  Ubisoft

  Welke Ubisoft games kunnen we verwachten?

  Ubisoft heeft een hoop verschillende studio's over de wereld, die actief werken aan verschillende games. De uitgever kan dus veel nieuwe dingen gaan tonen, maar we verwachten voornamelijk nieuwe beelden van games die al aangekondigd zijn. Zo lijkt Far Cry 6 een inkoppertje, hopen we eindelijk meer te horen over Rainbow Six Quarantine en zien we misschien meer van de Prince of Persia: The Sands of Time Remake.

  Daarnaast is er natuurlijk nog genoeg ruimte voor nieuwe aankondigingen. Assassin's Creed Valhalla krijgt nog twee uitbreidingen - waarvan de eerste volgende maand verschijnt - maar Ubisoft kan zomaar al eens de titel of setting van de volgende Assassin's Creed bekendmaken. Genoeg mooie vooruitzichten om in te schakelen voor de Ubisoft show op E3 2021.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.