Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor mei 2021

Article
donderdag, 29 april 2021 om 12:30
armello review 97862f1619635111
Elke maand komt Microsoft met vier gratis games in de Xbox Games with Gold line-up. De gratis Xbox Games with Gold voor mei 2021 zijn inmiddels uit de doeken gedaan. Dit zijn de games waarmee we in mei aan de bak mogen!

Armello

Bordspellen zijn al eeuwen hot en dat is met de komst van consoles niet veranderd. Sterker nog, digitale bordspellen zijn intussen ook niet aan te slepen. Neem bijvoorbeeld Armello, een diepgaand bordspel dat kaartspellen, bordspellen en RPG-games met elkaar combineert.
Als held van een van de Armello clans trek je erop uit in de game. Je moet op je avontuur plannen maken, mensen inhuren, monsters verslaan, gebieden ontdekken en andere spelers uitschakelen. Je uiteindelijke doel is om de koning of koningin van zijn troon te trappen en je rechtmatige plek als koning of koningin van Armello te claimen!
Armello is de hele maand mei gratis te downloaden.
dungeons 3f1619634055

Dungeons 3

In Dungeons 3 ga je aan de slag om je eigen dungeon te bouwen. De real-time strategie game zet jou in de rol van 'Dungeon Lord' en laat spelers je helpen om de wereld te veroveren. Onder andere orcs, succubae, zombies en meer kunnen worden gerekruteerd om de huidige bewoners van een kerker tre verslaan en uiteindelijk de wereld over te nemen!
Tussen 16 mei en 15 juni 2021 is Dungeons 3 gratis te downloaden.
lego batmanf1619635421

LEGO Batman

Als er één DC LEGO-game is die je moet spelen, dan is dat LEGO Batman wel. Gelukkig is de game komende maand gratis in de Xbox Games with Gold line-up van mei 2021. LEGO Batman neemt je mee naar de avonturen in Gotham met de Dark Knight. Normaal gesproken is dat behoorlijk duister, maar met een LEGO sausje eroverheen is elke franchise hilarisch voor zowel jong als oud. Los puzzels op, bouw kenmerkende LEOG-bouwwerken en versla de aartsvijanden van LEGO Batman in deze game die je alleen of samen kunt spelen!
Lego Batman is tussen 1 en 15 mei 2021 gratis te downloaden.
tropico 4f1619634888

Tropico 4

De kans is behoorlijk groot dat je dit jaar nog op vakantie moet. In Tropico 4 wacht een heel tropisch antwoord op je waar jij zelfs de scepter mag zwaaien. Je bent namelijk de dictator op het eiland en dat betekent dat iedereen naar jouw pijpen moet dansen! Jammer genoeg heeft ieder voordeel zijn nadeel, want op je eiland zijn mensen niet altijd even gelukkig.
Er worden groepjes gevormd, samenzweringen bedacht en het kan zelfs zijn dat andere landen je aanvallen, als je niet goed genoeg voor je mensen bent. Ben jij een goede dictator of word je sneller van je troon gegooid dan dat je vakantie kunt zeggen?
Tussen 16 en 31 mei 2021 wacht Tropico 4 gratis op je in de Xbox Store.