Super Mario Party online multiplayer aangekondigd door Nintendo

News
woensdag, 28 april 2021 om 11:00
super mario party switchf1619597502
Nintendo heeft recentelijk in een tweet aangekondigd dat er een online update vrij is gekomen voor Super Mario Party op de Switch. Voor welke modi geldt de nieuwste Super Mario Party online multiplayer update nu?
De nieuwste Super Mario Party update is nu al beschikbaar, natuurlijk als je een Nintendo Switch online abonnee bent. Het heeft meer dan twee jaar geduurd totdat Nintendo online multiplayer heeft toegevoegd voor het spel, wat op dit moment alleen voor vrienden buiten je eigen huishouden beschikbaar is. Willekeurige mensen die je niet kent kunnen vooralsnog niet zomaar je potje ingaan.

Super Mario online multiplayer voor deze modi

Eerder konden spelers de verschillende modi alleen in offline co-op spelen. In de nieuwste update komt daar verandering in. Zo kan je nu samen met vrienden online potjes spelen, die je ook zelf kan hosten.
De nieuwste online multiplayer update voor Super Mario Party geldt voor modi zoals de bord gamemodus, voor maar liefst 70 minigames en de 2 vs 2 Partner Party modus. Wat eerder alleen offline te bespelen was, is nu online beschikbaar geworden voor Nintendo Switch Online abonnees.
Met de nieuwste update kun je zelf een openbare game hosten of zelf een wachtwoord instellen voor een privé-potje als je met specifieke mensen wil spelen.
Bekijk hier alle specifieke details van de nieuwe online multiplayer modus.
Ben jij van plan aan de slag te gaan met de nieuwste update? Laat het weten in de reacties!