Wie wordt de nieuwe Superman acteur? - Deze 10 acteurs zouden het kunnen worden

  Henry Cavill heeft in september aan de Hollywood Reporter laten weten dat hij stopt met het spelen van DC-held Superman. Met een aantal aankomende Superman-titels is het nog maar de vraag wie in zijn voetsporen gaat treden. Volgens geruchten kunnen deze 10 acteurs wel eens de nieuwe Superman worden.

  Marvel Studios

  10. Michael B. Jordan

  We beginnen deze lijst met Michael B. Jordan, bekend als Erik Killmonger uit Black Panther en als Adonis Creed in Creed II. Het zou misschien een beetje gek zijn als Erik Killmonger opeens op je beeld verschijnt als Superman, al helemaal als je hem inbeeldt als The Human Torch uit Fantastic Four. Toch heeft deze acteur wel degelijk aangegeven dat hij interesse heeft.

  Net voordat het bleek dat Jordan misschien de nieuwe Superman wordt, werd aangekondigd dat Warner Bros. en Michael Jordan samen voor meer diversiteit wilden zorgen in DC-films. Doordat Cavill de rol van Superman achter zich laat worden er veranderingen doorgevoerd binnen Warner Bros. Zo wordt Superman op de lange baan geschoven en komt er meer aandacht voor Supergirl.

  Gage Skidmore

  9. Matt Bomer

  Op nummer negen in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden staat Matt Bomer. Deze acteur is voornamelijk bekend door zijn rol in White Collar en Chuck. Bomer is al aardig bekend met DC. Zo speelde hij eerder al een rol in de DC-serie Titans.

  Daarnaast is Matt Bomer een geschikte persoon als je kijkt naar zijn rol in Magic Mike als Ken. Hij heeft de goede looks en het goede lichaam voor Superman, niet dat Michael B. Jordan dat niet heeft. Matt Bomer is wat dat betreft helemaal zo’n gekke keuze nog niet.

  Gage Skidmore

  8. Richard Madden

  Op de achtste plek in deze lijst met lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden staat Richard Madden. Bekend van zijn laatste rol in Netflix-serie The Bodyguard. Daarvoor was hij vooral bekend door Game of Thrones waarin hij de rol van Robb Stark vertolkte.

  Daarnaast heeft Madden een goede kop om Superman te spelen en waarschijnlijk ook het goede lichaam. Hij zou dan alleen wel zijn Schotse accent een beetje moeten wegwerken. Madden zei ooit dat hij van sci-fi en fantasiefilms houdt, dus Superman past precies in zijn straatje.

  Larry King Now (talkshow)

  7. Wes Bentley

  Plek zeven in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden gaat naar Wes Bentley. Je kent deze acteur misschien van The Hunger Games als Seneca Crane, degene die verantwoordelijk is voor de spellen en vallen tijdens de Hunger Games. Hij speelt ook in Interstellar, P2, American Horror Story en Mission Impossible: Fallout.

  Wes Bently is dan misschien wel wat kleiner en korter vergeleken met Henry Cavill. Maar Bentley heeft wel de goede looks voor Superman, daarnaast is hij gewend in actiefilms te spelen. Een heel onlogische keuze is hij dus niet als we de geruchten moeten geloven.

  Gage Skidmore

  6. Oscar Isaac

  Op positie zeven in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden staat acteur uit The Last Jedi: Oscar Isaac. Hij speelt in Star Wars: The Last Jedi als Poe Dameron. Daarvoor speelde hij ook al in Ex Machina als Nathan en was hij te zien in de film A Most Violent Year.

  Deze acteur van Amerikaans-Guatemalaanse afkomst zou een goede Superman maken. Waarom? Nou, hij is gewend in actiefilms te spelen, heeft een gezicht om bij weg te zwijmelen, heeft al eerder in superheldenfilms gespeeld (X-Men en Spider-Man: Into the Spider Verse) en kan simpelweg goed acteren. Isaac is misschien een niet voor de hand liggende keuze, maar maakt wel degelijk kans op de rol.

  Gage Skidmore

  5. Liam Hemsworth

  Op de vijfde plek in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden staat Liam Hemsworth. Je kent zijn broer misschien wel als Thor uit de Avengers, maar Liam Hemsworth zou een interessante keuze zijn voor Superman. Hemsworth is voornamelijk bekend door The Hunger Games-films en van Independence Day.

  Alle Superman vereisten komen overeen met Liam Hemsworth: donker haar, gespierd en knap. Het kan daarentegen misschien even duren voordat Hemsworth serieus kan worden genomen als Superman. Hemsworth is misschien niet de eerste keuze, maar wel het overwegen waard.

  Gage Skidmore

  4. Armie Hammer

  Nummer vier in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden is Armie Hammer. Deze acteur is vooral bekend uit The Lone Ranger, een Disney-film waarin hij samen met Johnny Depp in het wilde westen speelt. Hammers laatste werk was in Wounds waarin hij met Dakota Johnson het spotlicht deelde.

  Hammer is zo’n slechte keuze nog niet. Sterker nog, Hammer heeft auditie gedaan voor Superman in Justice League Mortal en was het nog bijna geworden ook. Het project ging niet door en later kreeg Henry Cavill de rol in Man of Steel, maar Hammers interesse is in ieder geval aanwezig. Een uitstekende keuze dus.

  Disney/ABC

  3. Jamie Dornan

  Op de bronzen plek in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden staat 50 Shades of Grey acteur Jamie Dornan. Dornan is vooral bekend door zijn omstreden optreden als Christian Grey. Alleen deze acteur heeft zo veel meer in huis. Zo speelt hij ook goed in actiefilms als Robin Hood en in detectiveseries, kijk daarbij naar The Fall. Lees onze The Fall seizoen 3 review en kom erachter of de serie wat voor jou is!

  Dornan heeft daarnaast veel weg van Henry Cavill, hij heeft eenzelfde baardje, hetzelfde haar en eenzelfde soort figuur. Dornan is daarom uiterst geschikt voor een rol als Superman, maar het is natuurlijk maar de vraag of hij dat zelf ook wil.

  Angela Natividad

  2. Jon Hamm

  Het zilver in deze special wordt veroverd door Jon Hamm, deze acteur ken je misschien vooral uit Mad Men. Hamm speelt ook in serie Unbreakable Kimmy Schmidt, in de film Tag en in Baby Driver. Daarnaast werd hij heel bekend door door Disneyfilm Million Dollar Arm, een film die gaat over Amerikaans honkbal.

  Jon Hamm komt in beeld voor zowel Superman als Batman, omdat Ben Affleck ook stopt als Batman. Hij heeft bovendien bevestigd dat hij interesse heeft in of Superman of Batman. Hij kan dus als Dark Knight gaan spelen in de toekomst, maar ook als Man Of Steel. Hamm is een echte kansmaker dus.

  Nicole

  1. Tom Welling

  Op de eerste plek in deze lijst met acteurs die volgens geruchten de nieuwe Superman acteur kunnen worden is geëindigd: Tom Welling. Welling is vooral bekend door zijn optreden in Smallville waarin hij ook als Clark Kent, a.k.a. Superman, speelt. In Smallville speelde hij een jonge Clark Kent die zijn krachten leert kennen en er leert mee om te gaan.

  Alleen al om deze reden zou hij de nieuwe Superman kunnen worden. Hij kent het personage en hij kent de iconische schurk van Superman, Lex Luthor. Kortom, Tom Welling zou een logische keuze als nieuwe Superman kunnen zijn.

  Deze 10 acteurs kunnen volgens geruchten de nieuwe Superman acteur worden

  Dat waren de 10 acteurs die nog weleens de nieuwe Superman acteur kunnen worden. Wie van deze acteurs zou jij graag als Superman willen zien? Of denk je aan een acteur die niet in deze lijst staat? Laat het ons dan weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.